Ολοταχώς για ανανέωση ο Μπεργκ!

Ολοταχώς για ανανέωση ο Μπεργκ!

Gazzetta team
Ολοταχώς για ανανέωση ο Μπεργκ!

bet365

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μάρκους Μπεργκ ως το 2018, αφού έχουν ήδη γίνει δύο ραντεβού με την πλευρά του παίκτη.

Ο Σουηδός “killer” επέστρεψε στη δράση μετά από απουσία 67 ημερών και θύμισε ξανά πόσο απαραίτητος είναι για το Τριφύλλι. Λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο του αρκούσαν για να πετύχει ένα πανέμορφο γκολ και να δώσει ώθηση στους “πράσινους”, στη νίκη με 3-1 επί του Παναιτωλικού.

Στον Παναθηναϊκό έχουν εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία τους να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον 27χρονο επιθετικό, με τις εν Ελλάδι επαφές που έγιναν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ανάμεσα στον Νταμπίζα και τους εκπροσώπους του παίκτη, όπως αναφέρει το “Goal”.

Εκεί ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού εξέφρασε την πρόθεση της διοίκησης να επιμηκύνει το συμβόλαιο του παίκτη και παράλληλα να τον επιβραβεύσει για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα με μία σημαντική αύξηση των αποδοχών του. Η πλευρά του Μπεργκ άκουσε με μεγάλη ικανοποίηση όσα ανέφερε ο Νταμπίζας,τονίζοντας ότι κι ο Σουηδός είναι θετικός στην επέκταση της συνεργασίας τους.

Την περασμένη εβδομάδα ωστόσο πραγματοποιήθηκε και δεύτερο ραντεβού με τους ατζέντηδες του διεθνούς άσου στην Ολλανδία, κατά τη διάρκεια της παραμονής του Παναθηναϊκού στο Αϊντχόφεν για την αναμέτρηση με την PSV. Σε αυτό άρχισαν να μπαίνουν σε λεπτομέρειες για το νέο συμβόλαιο, συμφωνώντας αρχικά για τη διάρκεια, ήτοι από το 2017 όπου λήγει το τρέχον, ως το καλοκαίρι 2018.

Παρ' όλα αυτά υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα που είναι προς διαπραγμάτευση, όπως η υψηλή ρήτρα που θέλουν να βάλουν οι “πράσινοι”, αλλά και το 10% που έχει διατηρήσει ο Μπεργκ επί των δικαιωμάτων του σε μελλοντική μεταπώληση, αφού στον Παναθηναϊκό θέλουν να εξαλειφθεί ή να μειωθεί. Η συζήτηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τις δύο πλευρές να δείχνουν πολύ καλή διάθεση για να γίνει το deal, συμφωνώντας να τα ξαναπούν σε ένα νέο ραντεβού το επόμενο διάστημα.

Αυτό μάλιστα αναμένεται να γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες, μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπου οι εκπρόσωποι του παίκτη θα έρθουν ξανά στην Αθήνα για τον τελικό κύκλο των διαπραγματεύσεων, που δεν αποκλείεται να φέρουν και την οριστική συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα