Γκατούζο: «Ναρκωτικό η αντίδραση του κόσμου»

Gazzetta team
Γκατούζο: «Ναρκωτικό η αντίδραση του κόσμου»

bet365

Ο κόσμος ήταν αυτός που έπεισε τον Γκατούζο να μείνει στον ΟΦΗ όπως τόνισε ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής...

Για την αντίδραση του κόσμου που κατάφεραν να τον μεταπείσουν, μίλησε ο Τζενάρο Γκατούζο μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί της Ξάνθης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Aυτά που έγιναν είχαν ένα άσχημο αντίκτυπο γιατί χάθηκε ενέργεια. Οι παίκτες μου ξέρουν όμως ότι όλα αυτά που γίνονται είναι για να τους προστατέψω. Ίσως κάποιοι να με θεωρούν τρελό. Κάνω λάθη, αλλά ό,τι κάνω το κάνω με πάθος και δίνω το 100% του εαυτού μου. Το κάνω με προσήλωση και πάθος. Στον ΟΦΗ το πρόβλημα που υπάρχει δεν είναι οικονομικό. Είναι και αυτό ένα πρόβλημα, αλλά δεν είναι το βασικό πρόβλημα. Αυτά μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, αν είσαι οργανωμένος. Να μη δίνουμε αφορμές για δικαιολογίες, στους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. H αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος με έκανε να μείνω στην ομάδα. Αυτό που έκανε ο κόσμος του ΟΦΗ που ήρθε στο ΒΑΚ για να με πείσει ήταν ένα ναρκωτικό στις φλέβες μου. Έχω ένα πρόσωπο σαν άνθρωπος. Αυτό που βλέπετε. Δεν έχω άλλο. Είμαι 100% καθαρός. Την ίδια αντιμετώπιση θέλω να έχω και εγώ από τους ανθρώπους που δουλεύω. Ίσως να ήταν καλύτερα να έχω γεννηθεί 100 χρόνια νωρίτερα, όταν ίσχυε η χειραψία και όχι τα χαρτιά και τα μολύβια. Ήταν ένα λάθος αυτό που έγινε και δεν θέλω να ξαναμιλήσω για αυτό. Θέλω να μιλάω μόνο για ποδόσφαιρο».

Για τη νίκη επί της Ξάνθης: «Ήταν ένα παιχνίδι με δυο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη ήταν η καλύτερη και είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει. Ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Έχει ένα καλό προπονητή και με την άφιξη του έχει αλλάξει πρόσωπο και νοοτροπία. Παίξαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο κυνηγήσαμε κάθε μπαλιά. Αλλάξαμε πολλούς παίκτες σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση του Σίσιτς, αλλά και των παικτών που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Του Μερεμπασβίλι και του Τζόρτζ. Κάναμε λάθη, χάσαμε πολλές φορές εύκολα την μπάλα, δεχθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο, αλλά αντιδράσαμε σωστά. Μια νίκη φέρνει θετικές εντυπώσεις και ενθουσιασμό. Εμείς πρέπει να έχουμε συνέχεια και να έχουμε και άλλα νικηφόρα αποτελέσματα. Χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας στα παιχνίδια και αυτό μας δημιουργεί προβλήματα. Αυτό με προβληματίζει. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να υποφέρουμε για να κερδίσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα