Φτιάχνει ακαδημίες σε Αμερική και Αυστραλία

Φτιάχνει ακαδημίες σε Αμερική και Αυστραλία

Απόστολος Παγώνης
Φτιάχνει ακαδημίες σε Αμερική και Αυστραλία

bet365

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης συναντήθηκε με τον υπεύθυνο των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και αποφασίσθηκε το δίκτυο των ακαδημιών να επεκταθεί σε Αμερική και Αυστραλία.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιάκωβος Αγγελίδης συναντήθηκε χθες (30/10) με τον υπεύθυνων των ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα που απασχολούν τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Ο Πουρλιοτόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία μέχρι στιγμής των τμημάτων υποδομής στα Πρωταθλήματα, όπως επίσης και στο δίκτυο που έχει ο ΠΑΟΚ σε όλη την χώρα, αλλά και στο εξωτερικό.

Ο Αγγελίδης υποσχέθηκε ότι θα είναι κοντά στα τμήματα υποδομής προκειμένου να δώσει λύσεις σε προβλήματα που πιθανών ν’ αντιμετωπίζουν οι ακαδημίες του Δικεφάλου, όπως είναι οι γηπεδικές εγκαταστάσεις. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έριξε κάποια στιγμή την ιδέα να επεκταθεί το δίκτυο και υπερατλαντικά. Δηλαδή σε Αμερική και Αυστραλία όπου υπάρχουν πολλοί ομογενείς και θα είναι καλό και για το πρεστίζ του συλλόγου να φτάσει ο ΠΑΟΚ κι εκεί.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών ενημέρωσε πως υπάρχουν συζητήσεις με ενδιαφερόμενους που θέλουν να ενταχθούν στο δίκτυο του ΠΑΟΚ. Τα επόμενα βήματα θα γίνουν χωρίς βιασύνη, ενώ πολύ σύντομα εκπρόσωποι της ομάδας θα βρεθούν κοντά στην ομογένεια. Ο Πουρλιοτόπουλος υποστήριξε πως από το Καλοκαίρι βρίσκονται σε επαφές με μια ακαδημία στο Σικάγο, αλλά και στο Τορόντο του Καναδά. Όσον αφορά την Αυστραλία εκεί υπάρχει ο Τζόνι Αναστασιάδης (πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας) που βρίσκεται σε στενή επαφή με την Θεσσαλονίκη.

Τις επόμενες ημέρες Θα πάει στην Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στην Στουτγάρδη καθώς ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει την δική του ακαδημία. Όπως και στο Μόναχο που αριθμεί 150 παιδιά. Να θυμίσουμε πως ο Δικέφαλος έχει δικές του ακαδημίες σε Κύπρο και Σουηδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα