Ξενάγηση σε ερυθρόλευκο μουσείο και Καραϊσκάκη

Ξενάγηση σε ερυθρόλευκο μουσείο και Καραϊσκάκη

Δημήτρης Τομαράς
Ξενάγηση σε ερυθρόλευκο μουσείο και Καραϊσκάκη

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε σχετική ενημέρωση προς τους φιλάθλους της ομάδας για την ξενάγηση στο μουσείο του Ολυμπιακού και στο Καραϊσκάκη.

Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι το μουσείο του Ολυμπιακού και το στάδιο Καραϊσκάκη σας προσκαλούν για ένα ταξίδι στην σπουδαία ιστορία του Ολυμπιακού. Η ξενάγηση ξεκινάει στο μουσείο με ιστορίες που αφηγούνται οι φωτογραφίες, οι φανέλες, τα Κύπελλα και τα Πρωταθλήματα και συνεχίζεται στο σύγχρονο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σε μια περιήγηση στους χώρους του που συνήθως βλέπουν μόνο οι ποδοσφαιριστές. Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για τους ενήλικες και 2 ευρώ για τα παιδιά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 210 / 4800921 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα