Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Σισέ!

Gazzetta team
Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Σισέ!

bet365

Τέλος σε μία σπουδαία καριέρα ετοιμάζεται να βάλει ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ότι στο τέλος της σεζόν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Σισέ αποκάλυψε στην γαλλική τηλεόραση ότι η σεζόν που διανύουμε θα είναι η τελευταία του στους αγωνιστικούς χώρους. «Πονάω 24 ώρες το 24ωρο. Έχω πρόβλημα στην καθημερινότητά μου και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, εκτός κι αν κάνω μια νέα επέμβαση. Πιστεύω πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας μου», ανέφερε αρχικά ο Σισέ για να προσθέσει:

«Μπορώ να σφίξω τα δόντια μου για μια σεζόν, αλλά για δεύτερη και τρίτη δεν είναι δυνατό να παίξω. Γι’ αυτό νομίζω πως φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά», προσθέτει ο Σισέ.

Στη συνέχεια ο Σισέ μίλησε μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, τον απόντα πατέρα του και τη μητέρα του που μεγάλωσε επτά παιδιά, όπως επίσης και για το εφιαλτικό για τη Γαλλία Μουντιάλ του 2010. «Ντρέπομαι που ανήκα σε εκείνη την ομάδα. Όλοι ήμασταν ανόητοι».

Ο Σισέ έκανε σπουδαία καριέρα παρά τους σοβαρούς του τραυματισμούς αγωνιζόμενος σε Οσέρ, Λίβερπουλ, Μαρσέιγ, Σάντερλαντ, Παναθηναϊκό, Λάτσιο, ΚΠΡ, Αλ Γκαράφα, Κουμπαν και Μπαστιά. Συνολικά μετρά 181 γκολ σε 410 αγώνες στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο, ενώ φόρεσε 41 φορές την φανέλα της εθνικής Γαλλίας σημειώνοντας 9 γκολ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα