Εθνικός Σερρών - Ηρακλής 1-2

Νίκος Τσιώκος
Εθνικός Σερρών - Ηρακλής 1-2

bet365

Ο Ηρακλής... καθάρισε από νωρίς τη νίκη επί του Εθνικού στις Σέρρες (1-2), πήγε στους 4 βαθμούς και τέθηκε ένα από τα φαβορί για την πρόκριση. Με δέκα ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες.

Από νωρίς θέλησε να τελειώσει το ματς με τον Εθνικό στις Σέρρες ο Ηρακλής. «Ο Γηραιός» ξεκίνησε δυνατά το ματς και μόλις στο 6', όταν ο Πουρτουλίδης έκανε το σουτ και ο Κυριακίδης έβαλε το πόδι του για να αλλάξει την πορεία της μπάλας και να τη στείλει στα δίχτυα.

Μάλιστα, στο 22' οι Θεσσαλονικείς πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, καθώς ο Αγγελούδης έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Πασάς με κοντινό πλασέ νίκησε τον Κραβαρίτη. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ότι ελέγχουν το ματς, με τους Σερραίους να μην απειλούν και να καταφέρνουν μόνο να μειώσουν το σκορ στο 55' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσουβαλτσίδη.

Το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους, ενώ οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Στο 69' ο Μπαρτολίνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όπως και ο Κουκολής στο 80'. Έτσι, ο Ηρακλής έφτασε τους 4 βαθμούς και έγινε ένα από τα φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, τη στιγμή που την τελευταία αγωνιστική των ομίλων πάει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά.

Οι συνθέσεις

Εθνικός Σερρών (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (83' Δ. Παπαδόπουλος), Κουκολής, Κωφοκότσιος (46' Πολύζος), Πάλλας, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης (46' Τσιλούλης), Παναγιωτίδης, Δέντσας.

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαδάς, Πουρτουλίδης (62' Ρομάνο), Μπαρτολίνι, Πασάς, Μπουκουβάλας (46' Στεφανίδης), Βαλεριάνος, Σμίλτος, Κυριακίδης, Τόσκας, Αγγελούδης (71' Στάμου), Κασσός.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα