Πανθρακικός: «Αφήστε μας ήσυχους»

Γιώργος Βροντάκης
Πανθρακικός: «Αφήστε μας ήσυχους»

bet365

Ο Πανθρακικός θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια για τον προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο βγάζοντας ανακοίνωση για το κλίμα οικογένειας που υπάρχει στον σύλλογο της Κομοτηνής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Όσο κι αν προσπαθείς να σωπάσεις, τελικά η αγανάκτηση δεν στο επιτρέπει...

Συγχαρητήρια στους δαιμόνιους ρεπόρτερ και αθλητικογράφους τοπικούς και μη, που από ότι φαίνεται ξέρουν περισσότερα κι από εμάς τους ίδιους.

Τελικά ποιον θα πάρουμε με ποιον τα βρήκαμε και ποιος μας απέρριψε;;; στο τέλος μπερδευτήκαμε κι ίδιοι... (Ας μας συγχωρήσουν οι προπονητές των οποίων τα ονόματα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες με την διαβεβαίωση πως τίποτε δεν βγήκε από εμάς αλλά είναι προϊόντα φαντασίας)

Η ονοματολογία είναι μεγάλη, αλλά η απάντηση και η μονή αλήθεια είναι μια: εκτίθεστε και θα συνεχίσετε εάν δεν σταματήσετε.

Η ομάδα έχει Διοίκηση, που έχει επιλέξει προπονητή, έχει παίχτες και πάνω από όλα έχει εμπιστοσύνη σε όλους. Υπάρχει κλίμα οικογένειας που δεν κλονίστηκε και δεν θα κλονιστεί ποτέ γιατί άπλα δεν θα το επιτρέψουμε, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να το αλλάξουν ή το αμφισβητούν. Αν κι εφόσον αποφασίσουμε να αλλάξουμε το οτιδήποτε θα το μάθατε, γιατί άπλα εμείς θα το ανακοινώσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ!!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα