«Ντροπή για τον Άρη η Γ' Εθνική»

«Ντροπή για τον Άρη η Γ' Εθνική»

Gazzetta team
«Ντροπή για τον Άρη η Γ' Εθνική»

bet365

Δεν αρμόζει στον Άρη να βρίσκεται στην Γ' Εθνική όπως ανέφερε ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρίνων», Δημήτρης Μπουγιουκλής.

Μιλώντας στο «Αθλητικό Μετρόπολις», ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη ξεκαθάρισε πως για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου, πρέπει να σταματήσει η γκρίνια. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η Γ Εθνική δεν αρμόζει στο σύλλογο και αναφέρθηκε στο θέμα του προπονητή.

Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν θα έμενε παραπάνω στον πάγκο του Αρη: «Πιστεύω πως θα τελειώσει το θέμα του προπονητή. Ο Άρης είναι σε αναζήτηση προπονητή. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω και το έκανα. Αυτό είναι όλο. Υπάρχουν πολλά προβλήματα. Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό το πανηγύρι και αυτή η εσωστρέφεια, τη γκρίνια , τους εγωισμούς και τις αντιπαραθέσεις για προχωρήσει η ομάδα».

Για την ηρεμία που φαίνεται να επέρχεται στην ομάδα μετά την ταραχώδη περασμένη εβδομάδα: «Από το καλοκαίρι, γίνονται κωμικοτραγικά πράγματα που μόνο καταστροφή έχουν φέρει στο σύλλογο. Χρειάζεται ηρεμία και συγκέντρωση για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Είναι ντροπή για την ιστορία και το μέγεθος του Άρη να παίζει για το πρωτάθλημα και το κύπελλο της Γ” Εθνικής, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν γίνεται αλλιώς. Δεν μιλάω σαν προπονητής, μιλάω σαν ένας άνθρωπος από την οικογένεια του Άρη. Για το καλό της ομάδας, πρέπει να ηρεμήσουμε να κλείσουμε τα αυτιά και να δουλέψουμε ώστε ο σύλλογος να αναγεννηθεί».

Για το αν έχει ιδία άποψη για την ομάδα: «Παρακολουθούσα την ομάδα, έχω δει όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτό του κυπέλλου με το Φιλώτα. Είδα μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, όμως υπάρχει πίεση και άγχος. Αυτή η ομάδα, πολλές φορές σου φορτώνει τόσο βάρος στην πλάτη που γίνεται ασήκωτο. Πιστεύω ότι ο Άρης δεν θα έχει πρόβλημα στην κατηγορία, ιδιαίτερα όταν προστεθούν και οι ξένοι που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, τον Ιανουάριο».

Για το αν συμφωνεί με την άποψη του Δημήτρη Καρατζιοβαλή, ότι ο Άρης χρειάζεται μεταγραφές: «Συμφωνώ. Ο Άρης θέλει και μεταγραφές και προπονητή».

Για το αν μίλησε καθόλου με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Δε βρέθηκα μαζί του. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έκανα μόλις μια προπόνηση για να παίξουμε το Σάββατο τον αγώνα κυπέλλου με την Καστοριά».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα