Την παράσταση κλέβει το ντέρμπι «αιωνίων»

Gazzetta team
Την παράσταση κλέβει το ντέρμπι «αιωνίων»

bet365

Η 8η αγωνιστική έχει ρίξει όλα τα φώτα στο ντέρμπι του Φαλήρου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (19:30, ΝS1).

Οταν υπάρχει το ντέρμπι των αιωνίων, όλα τα άλλα ματς έρχονται σε δεύτερη μοίρα στη Super League. Ολοι περιμένουν την ώρα του αγώνα για να δουν πάλι την κόντρα μεταξύ ερυθρόλευκων και πράσινων.

Στα αγωνιστικά, ο Μίτσελ ετοιμάζει μία ενδεκάδα με τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Ομάρ καθώς ο Σαλίνο τέθηκε off, αριστερά τον Μαζουάκου και στόπερ τους Μποτία και Αμπιντάλ.

Στον άξονα θα είναι ο Μιλιβόγιεβιτς ή ο Ντινγκά με τον Μανιάτη και μπροστά τους μία τριάδα με Κασάμι, Τσόρι και Αφελάι. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Μήτρογλου. Θέση διεκδικεί και ο Ντοσεβί.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Αναστασίου θα ξεκινήσει με τους Στιλ στην εστία, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ. Δεξί μπακ θα είναι ο Τριανταφυλλόπουλος και αριστερό ο Νάνο.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Λαγός, Ζέκα και Μπούι, ενώ Ατζαγκούν και Πράνιτς θα είναι πίσω από τον φορ Καρέλη.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:
Κυριακής 26 Οκτωβρίου

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (15:00 – NS2)
Κέρκυρα-Πλατανιάς (17:15 – NS4)
Παναιτωλικός-Πανθρακικός (17:15 – NS7)
ΠΑΟΚ-Βέροια (17:15 – NS2)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (19:30 – NS1)

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου
Ξάνθη-Νίκη Βόλου (19:30 – NS3)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα