Μπουγιουκλής: «Ο Άρης θα βρει τον δρόμο του»

Μπουγιουκλής: «Ο Άρης θα βρει τον δρόμο του»

Gazzetta team
Μπουγιουκλής: «Ο Άρης θα βρει τον δρόμο του»

bet365

Αισιόδοξος πως ο Άρης στην συνέχεια θαν βρει τον δρόμο του, εμφανίστηκε ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κιτρίνων» Δημήτρης Μπουγιουκλής.

Συγκεκριμένα ο Μπουγιουκλής μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα Κυπέλλου Γ’ Εθνικής με την Καστορία ανέφερε: «Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είχαμε την τελική ενέργεια. Στο δεύτερο ήρθε το γκολ και απλουστεύτηκαν τα πράγματα. Γενικά, η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και από εδώ και πέρα που θα έρθει και ο καινούριος προπονητής θα βρει τον δρόμο της».

Για το αν μπορεί να βγει πρωταθλητής ο Άρης: «Σήμερα είχαμε μικρές αποστάσεις, δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες και αυτό θέλουμε. Διαπίστωσα μια πίεση στους παίκτες και προσπάθησα να τους αποφορτίσω. Μπορεί άνετα να βγει πρωταθλήτρια η ομάδα. Ειδικά με τους τρεις παίκτες που θα μπουν τον Ιανουάριο θα αλλάξουν πολύ τα πράγματα».

Για την αλλαγή του Ατματσίδη: «Είναι καλός παίκτης, μπήκε αργά στην προετοιμασία και σίγουρα θα μας βοηθήσει».

Για τα συναισθήματα του και το αν είναι πιθανό να παραμείνει: «Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αυτός ο τεράστιος σύλλογος δεν αξίζει να παίζει εδώ. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε η ομάδα να φτάσει ξανά εκεί που ήταν. Συζητάμε με τον κ.Γαλανό και θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες τι θα γίνει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα