Υπόκλιση Ρατς στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Υπόκλιση Ρατς στον κόσμο του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Υπόκλιση Ρατς στον κόσμο του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ράζβαν Ρατς μέσα από την προσωπική του σελίδα ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την στήριξη του κόσμου στο ματς με την Φιορεντίνα. Ενώ ο Ρουμάνος διεθνής κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα και στο ματς με την Βέροια.

Ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ στο προσωπικό του μήνυμα ανέφερα τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ υποστήριξή τους στον αγώνα με την Φιορεντίνα. Είναι υπέροχο να παίζεις σε ένα γήπεδο με τέτοια ατμόσφαιρα και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να σας δώσουμε ευχαρίστηση με μια νίκη.

Ήταν απρόσμενο να σας βλέπω όλους να τραγουδάτε για την ομάδα, μετά το τέλος του αγώνα. Σας ακούγαμε από τα αποδυτήρια και οι παίκτες της Φιορεντίνα ρωτούσαν για εσάς και ήταν εντυπωσιασμένοι από το πάθος σας.

Μας δίνεται κίνητρο να προσπαθούμε ακόμη πιο σκληρά και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον ΠΑΟΚ.

Σας περιμένουμε όλους στην Τούμπα αύριο το απόγευμα και σας χρειαζόμαστε δίπλα μας για ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Βέροια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα