Τσόρι: «Θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο μας»!

Gazzetta team
Τσόρι: «Θέλουμε τη νίκη για τον κόσμο μας»!

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έδωσε το... στίγμα του για το ντέρμπι της Κυριακής τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη ως δώρο για τον κόσμο τους.

Μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος άσος είπε στη NOVA για:

Τον ίδιο και τον Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή πορεία του: Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, περνάω μία πάρα πολύ καλή περίοδο, νιώθω έντονη την αγάπη του κόσμου και του συλλόγου. Πάντα είναι πολύ όμορφο να γράφεις ιστορία με έναν σύλλογο που σου φέρεται τόσο καλά που νιώθεις σαν την οικογένειά σου.

Το τι σημαίνουν οι νίκες επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, επί της πρωταθλήτριας Ισπανίας και της πρωταθλήτριας Ιταλίας: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλο τον σύλλογο και για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στην ομάδα ότι μπορούμε αυτή τη στιγμή και γράφουμε ιστορία για τον σύλλογο. Ο Ολυμπιακός κάνει βήματα μπροστά, ανεβαίνει κάποια σκαλοπάτια, γίνεται λίγο πιο γνωστός απ’ όσο ήταν και μέρα με τη μέρα με πολλή δουλειά κερδίζει λίγο περισσότερο σεβασμό».

Το μήνυμά του στον κόσμο για το ντέρμπι: «Αυτήν την φορά αντί να μιλήσω, θέλω να δείξουμε στο γήπεδο την φιλοδοξία και τη θέληση που έχει η ομάδα να κερδίσει. Ξέρω την σημασία που έχει το παιχνίδι για μας και θα ήθελα να δώσουμε μία νίκη σαν δώρο στον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα