Με Μακ κόντρα στην Βέροια

Gazzetta team
Με Μακ κόντρα στην Βέροια

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που τον άφησε εκτός με την Φιορεντίνα και τέθηκε στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη με την Βέροια.

Ο Ρόμπερτ Μακ έλαβε μέρος στο πρόγραμμα με τη μπάλα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις και θέτει υποψηφιότητα να επιστρέψει στα πλάνα του Αγγέλου Αναστασιάδη μετά την απουσία του κόντρα στην Φιορεντίνα. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση με την Βέροια. Τα μοναδικά ονόματα που βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο είναι του Γιώργου Τζαβέλλα που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς προκειμένου να επιστρέψει έτοιμος παρά το μεγάλο διάστημα αποχής του από τους αγώνες και του Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα κόντρα στους Ιταλούς και θα χρειαστεί 3-4 εβδομάδες πριν γυρίσει στην αγωνιστική δράση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα