«Το κάναμε πέρυσι, μπορούμε και φέτος»

Gazzetta team
«Το κάναμε πέρυσι, μπορούμε και φέτος»

bet365

Χωρίς φόβο και με πίστη στη νίκη πάει στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ντάνιελ Πράνιτς.

Την υπόσχεση οτι όλοι όσοι παίξουν θα «ματώσουν» για να φύγει νικητής ο Παναθηναϊκός από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έδωσε στον κόσμο του «τριφυλλιού» ο Ντάνιελ Πράνιτς, μιλώντας στην κάμερα της Nova...

Ο Κροάτης μέσος αρχικά ξεκαθάρισε πως κανείς δεν φοβάτε, λέγοντας: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι μας θα "ματώσουμε" μέχρι το τέλος και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Το κάναμε πέρυσι και θα προσπαθήσουμε να το ξανακάνουμε. Κανένας στα αποδυτήρια δεν φοβάται και θα πάμε στο γήπεδο, για να δείξουμε σε όλους ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Συνεχίζοντας, αποκάλυψε οτι έχει καλό προαίσθημα: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί είναι σε καλύτερη βαθμολογική θέση, παίζουν εντός έδρας και σίγουρα μας περιμένουν, γιατί θέλουν ρεβάνς. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι, καλά οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και να μην τους φοβηθούμε. Έχω καλό προαίσθημα. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά και σκέφτομαι θετικά για το παιχνίδι. Μόνο αν πάμε με θετική σκέψη, θα μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα