«Εσείς τους κάθεστε στον λαιμό!»

«Εσείς τους κάθεστε στον λαιμό!»

Νίκος Ρόλλας
«Εσείς τους κάθεστε στον λαιμό!»

bet365

Ψυχολογικές ντόπες από την «Θύρα 13» στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει ντέρμπι. «Μην φοβάστε, μην μασάτε», τους είπαν μεταξύ άλλων!

Παραμονή ντέρμπι και από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός για ακόμη μία χρονιά θα πάει στο «Γ. Καραϊσκάκης» χωρίς την συμπαράσταση των οπαδών του, οι οργανωμένοι αποφάσισαν να επισκεφτούν την τελευταία προπόνηση των «πράσινων» πριν το μεγάλο ματς...

Στόχος τους; Να ντοπάρουν ψυχολογικά τους παίκτες του «τριφυλλιού», αλλά και να τους δείξουν οτι συνεχίζουν να πιστεύουν σε αυτούς και στις ικανότητές τους.

Αρχικά, τα περίπου 100 άτομα που βρέθηκαν στο Κορωπί ευχήθηκαν στον Κάρλος Ζέκα να του ζήσει η κόρη που είχε γεννηθεί λίγες ώρες νωρίτερα, ενώ αμέσως μετά έστειλαν το δικό τους μήνυμα...

«Ήρθαμε εδώ για να σας δείξουμε ότι είμαστε πάντα δίπλα σας. Ξέρουμε ότι ονειρεύεστε το αυριανό παιχνίδι όπως το ονειρευόμαστε κι εμείς απέναντι σε αυτούς που έχουν αυτοχαρακτηριστεί από τώρα πρωταθλητές. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να κάνετε τα πάντα για να σταθείτε όρθιοι εκεί μέσα.

Όλοι έχουν προσκυνήσει, είστε οι μοναδικοί που τους κάθεστε ακόμα στο λαιμό κι αυτό πρέπει να κάνετε ακόμα μια φορά. Μην φοβάστε τίποτα, μην μασήσετε όσο κι αν σας προκαλέσουν, κάντε αυτό που ξέρετε καλά, όπως το κάνατε και πέρυσι στο ίδιο γήπεδο και το βράδυ θα είμαστε και πάλι εδώ για να σας εμψυχώσουμε. Ακόμη κι αν κάτι δεν πάει καλά, ένα πράγμα θέλουμε από εσάς: στο τέλος του ματς να ξέρετε όλοι ότι έχετε δώσει το μάξιμουμ και έχετε ματώσει για τον Παναθηναϊκό.

Πάμε γερά. Παίξτε για εσάς, παίξτε για εμάς, παίξτε και για τα παιδιά που είναι ακόμα στον δρόμο και γυρίζουν με τα πούλμαν από την Ολλανδία».

Από πλευράς ομάδας μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε: «Σας ευχαριστούμε παιδιά που ήρθατε εδώ. Όπως σας είπαμε πέρυσι τέτοια εποχή, όπως σας λέμε και πάντα όποτε βρισκόμαστε τόσο κοντά να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο.

Στο τετ-α-τετ οπαδών και παικτών παρόντες ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Τάκης Φύσσας, αλλά και ο Στράτος Σωπήλης, με τους οποίους οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν κουβέντα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα