Το πανόραμα της Football League

Gazzetta team
Το πανόραμα της Football League

bet365

Ηρακλής και Ζάκυνθος συνέχισαν νικηφόρα κόντρα σε Τύρναβο και Αιγινιακό αντίστοιχα και παρέμειναν στη κορυφή του Βόρειου ομίλου. Ισοπαλία στις Σέρρες και στα Ψαχνά, διπλό στον Ταύρο ο Αχαρναϊκός.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τύρναβος-Ηρακλής 0-2

Και ποιος να σταματήσει τον «Γηραιό» φέτος; Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και έχοντας το απόλυτο σε τρεις βαθμούς είναι στη κορυφή του ομίλου. Ο Ηρακλής, έφυγε με το διπλό και από τον Τύρναβο, τον οποίο κέρδισε με 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, απείλησαν με τον Λουκίνα και στο 30' ο ποδοσφαιριστής του «Ήρα» άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Τσιλιανίδης έφυγε από τα αριστερά, πέρασε στον Λουκίνα και αυτός αφού πέρασε και τον Πρίφτη έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές κάτι που έκανε το έργο τους ακόμα πιο δύσκολο. Ο Πεχλιβανόπουλος είδε την κίτρινη κάρτα και έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα του. Ο Ηρακλής έχασε την πρώτη ευκαιρία του στο 58' όταν ο Πρίφτης απέκρουσε το σουτ των Λουκίνα και Πουρτουλίδη. Ότι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση ο πρωταγωνιστής του «Γηραιού» στο ματς, το έκανε στο 74'.

Ο Πασάς πέρασε στον Λουκίνα, αυτός πέρασε και πάλι τον Πρίφτη και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Αυτό το γκολ χάρισε ουσιαστικά και τη νίκη στον Ηρακλή, που τον φέρνει στη κορυφή του Βόρειου ομίλου μαζί με την Ζάκυνθο στους 9 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Ιβανίδης (46' Παληγεώργο), Πεχλιβανόπουλος, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ζυγκερίδης (46' Γεωργίου), Σολφερίνο, Ποκόνγκ (78' Τσουκαλάς).

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Πασάς (76' Κάσος), Τσιλιανίδης (59' Σιατραβάνης), Λουκίνας (82' Αγγελούδης).

Ζάκυνθος-Αιγινιακός 1-0

Το απόλυτο στο πρωτάθλημα της Football League έχει η Ζάκυνθος, η οποία επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Αιγινιακού. Στο γήπεδο του νησιού, βρέθηκε πάρα πολύς κόσμος, καθώς η ομάδα έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα και έχει φέρει κοντά της τον κόσμο.

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις, η Ζάκυνθος κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 10' με τον Ευθυμιάδη μετά από ασίστ του Αποστόλου. Από εκεί και πέρα ο Αιγινιακός είχε τον έλεγχο αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με την Ζάκυνθο να είναι πιο απειλητική και τον Αιγινιακό να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί...

Έτσι έμεινε αυτό το 1-0 από το 10', το οποίο φέρνει την Ζάκυνθο μετά από τρεις αγωνιστικές στη κορυφή του Βόρειου ομίλου με 9 βαθμούς μαζί με τον Ηρακλή, ένα ξεκίνημα που κανείς δεν περίμενε στο νησί του Ιονίου...

Οι συνθέσεις:

Ζάκυνθος (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς (73' Λέκκας), Φωτιάς, Οικονόμου, Αποστόλου (46' Πέττας), Βαρέλα, Κρισμάρεβιτς, Ευθυμιάδης, Χατζησάββας (90' Παπαδημητρίου).

Αιγινιακός (Αλέκος Θεοδωρίδης): Τόλιος, Τέλλος, Μπάρος, Γιαζιτζόγλου, Πάβλοβιτς, Πολύζος (46' Μπλάζεκ), Ζούρκος, Πέντα, Πόποβιτς (73' Ναουμτσέφσκι), Κουτσοσπύρος, Καζάκης (68' Δεμηρτζόγλου).

Εθνικός Σερρών – Φωκικός: 1-1

Στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών, η τοπική ομάδα και ο Φωκικός έμειναν ισόπαλες στο 1-1, με τους γηπεδούχους να χάνουν τεράστια ευκαιρία για την νίκη στο 93', καθώς ο Μαρίνου εκτέλεσε πέναλτι, ωστόσο ο Τσεκρέζι απέκρουσε, διατηρώντας την ισοπαλία στο ματς.

Ο Μαρίνου νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 64' έβαλε μπροστά την ομάδα, χάρις σε συρτό σουτ από πλάγια θέση. Οι φιλοξενούμενοι όμως αντέδρασαν άμεσα και στο 67' έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Γκάτσεσα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασυννενοησία των Κραβαρίτη και Τσουβαλτσίδη.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι δύο ομάδες έφτασαν τους 2 βαθμούς στον Βόρειο Όμιλο.

Οι συνθέσεις:

Εθνικός Σερρών (Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Τσουβαλτσιδης, Νικολίτσας, Κουκόλης, Κωφοκώτσιος (56' Πολύζος), Τσιλούλης (68' Πλαβούκος), Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Ναστέφσκι, Μαρίνου, Κωνσταντινίδης (75' Πάλλας)

Φωκικός (Μαραντάς): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Σαΐν (45' Κορκοντζέλος), Σκαρίμπας, Γκάτσεσα, Καλλέρης (83' Καρυπιάδης), Ρεβυθόπουλος, Χαριτίδης (68' Ευαγγελιδάκης)

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φωστήρας-Αχαρναϊκός: 0-2

Σπουδαίο διπλό για τον Αχαρναϊκό στην έδρα του Φωστήρα, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τους πρώτους 3 πόντους στον Νότιο Όμιλο. Το σύνολο του Γιώργου Βαζάκα προηγήθηκε στο 11' με τον Ιορδανίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Γέσιτς, ο οποίος τον τροφοδότησε ιδανικά.

Οι φιλοξενούμενοι “κλείδωσαν” το διπλό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Ιορδανίδη να διπλασιάζει τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του, με προβολή έπειτα από σέντρα του Στουρνάρα.

Το αποτέλεσμα αυτό φέρνει τον Αχαρναϊκό στους 4 βαθμούς, με τον Φωστήρα του Κριστόφ Βαζέχα να παραμένει χωρίς νίκη έπειτα από 3 αγωνιστικές.

Οι συνθέσεις:

Φωστήρας (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Βλάχος (46' Μήτκας), Μεντί, Γρομητσάρης, Κακαράς, Τεγούσης (74' Ποτουρίδης), Κρητικός, Μουστόγιαννης, Ψυχογυιός, Ματσούκας, Τσεμπέσι (46' Σιώπης).

Αχαρναϊκός (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ζώνας, Γέσιτς (80' Καλογερόπουλος), Παπατόλιος, Κοντογουλίδης (55' Ταμπάκης), Ιωαννίδης, Μανουσάκης, Στουρνάρας, Ιορδανίδης, Καλαμιώτης (78' Αθανασίου).

Ηρακλής Ψαχνών-Άλιμος 0-0

Το χειρότερο ματς της ημέρας έγινε στα Ψαχνά ανάμεσα σε Ηρακλή Ψαχνών και Άλιμο. Εκεί τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, παρουσίασαν ένα αρκετά κακό πρόσωπο και ήρθε αναμενόμενα αυτό το 0-0.

Από μία καλή στιγμή είχαν στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες. Αρχικά ο Άλιμος με σουτ του Μουρ στο 29' απείλησε, πριν ο Γουόρντεν χάσει την πρώτη ευκαιρία για τον Ηρακλή Ψαχνών στο 39'.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Ψαχνών πίεσε λίγο περισσότερο, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Ο Άλιμος προσπαθούσε με μακρινά σουτ και τελικά φτάσαμε σε αυτό το 0-0...

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Κούτσης): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος, Παληγεώργος, Γκεμίσης (46' λ.τρ. Κοτίτσας), Ραπτάκης, Παπαδόπουλος, Ράντι (62' Ποσίνκοβιτς), Φλίγκος, Νάκα, Γουόρντεν.

Άλιμος (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μπαντίκος, Βιγιαφάνε, Σαγανάς, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Καραμέρης (69' Μπονγκ), Παντελής (76' Μαρσέλ), Καρδάρης, Μουρ, Δωροβίνης (88' Σταύρου), Γαβριήλ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα