Γεωργίου: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο»

Γεωργίου: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο»

Gazzetta team
Γεωργίου: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο»

bet365

Ο Φώτης Γεωργίου ο οποίος έδειξε στο ματς με τον ΠΑΟΚ ότι μπορεί να κερδίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Ατρομήτου, αναφέρθηκε στο ματς της ομάδας του απέναντι στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA

Για την ήττα με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν καλό για μας το πρώτο ημίχρονο. Δεν βγάλαμε αυτά που ήθελε ο προπονητής μας. Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε τη δουλειά που κάνουμε. Μπήκαμε λίγο αργά στο παιχνίδι και δεν κατάφεραμε να σημειώσουμε άλλο να γκολ, έτσι ώστε να πάρουμε την ισοπαλία».

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα: «Νιώθω καλά, θέλω να βοηθάω την ομάδα και είμαι στη διάθεση του προπονητή μου για να προσφέρω».

Για το ματς με τον Εργοτέλη: «Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης θα είναι σαν τις περισσότερες ομάδες που έρχονται στο Περιστέρι και θα παίξει κλειστά. Θα είναι δύσκολο το ματς, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να πετύχουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα ένα γκολ για να φέρουμε την αναμέτρηση στα μέτρα μας. Δεν είναι κανένα παιχνίδι εύκολο και όταν αντιμετωπίζει τέτοιες ομάδες μπορείς να την πατήσεις από το πουθενά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα