Νίκη ουσίας και... ψυχολογίας θέλει Άρης

Νίκη ουσίας και... ψυχολογίας θέλει Άρης

Gazzetta team
Νίκη ουσίας και... ψυχολογίας θέλει Άρης

bet365

Ο Άρης υποδέχεται την καστοριά στο Κλ.Βικελίδης (15:30), για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, με τη νίκη να αποτελεί... αυτοσκοπό.

Το Κύπελλο μπορεί να μην είναι η προτεραιότητα των "κιτρίνων" τη φετινή σεζόν, όμως στο παιχνίδι με την αποδεκατισμένη Καστοριά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για τους Θεσσαλονικείς.

Απέναντι σε γνώριμο αντίπαλο ο Άρης, που θα έχει στον πάγκο τους Μπουγιουκλή και Σίτσα αντί του Καλαϊτζίδη, αφού είχε αντιμετωπίσει την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας και για το πρωτάθλημα, όταν και πάλι είχε φύγει νικητής.

Από εκεί και πέρα εκτός από νέα πρόσωπα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα υπάρξει και "φρεσκάρισμα" εντός αγωνιστικού χώρου, με τους Ψυχογιό και Γιαννίτση να επιστρέψουν στη δράση, αλλά τους Γκίνο και Άντι να μένουν εκτός μάχης.

Η αντίπαλος πάντως των "κιτρίνων" πηγαίνει με... μισή ομάδα στο Κλ.Βικελίδης ελέω των οικονομικών της προβλημάτων, αλλά και με υπηρεσιακό τεχνικό τον Ηλία Βάλλη, στη θέση του Πασχάλη Δημητρίου που αποχώρησε χθες από τον πάγκο! Συγκεκριμένα θα λείψουν οι Σαμασλίδης, Κεφάλας, Σαββαΐδης, Σαπανίδης, Αθανασιάδης και Καλαϊτζίδης, όλοι τους βασικοί.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα