Ρεάλ εναντίον Μπαρτσελόνα στην La Liga

Θοδωρής Βασίλης
Ρεάλ εναντίον Μπαρτσελόνα στην La Liga

bet365

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Μαδρίτη (19:00 OTEsport2) στην μητέρα των μαχών στο «Μπερναμπέου». Εκτός ο Μπέιλ, ντεμπούτο ο Σουάρες στους Καταλανούς.

Σε τρομερή κατάσταση η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την πεντάρα επί της Λεβάντε, ήρθε και το επιβλητικό πέρασμα από το «Άνφιλντ» με το 3-0 επί της Λίβερπουλ να δείξει ότι αυτή την στιγμή δεν παίζεται. Η «βασίλισσα» μετράει οκτώ συνεχόμενες νίκες έχοντας σημειώσει 35 γκολ.

Στα αγωνιστικά ο Κάρλο Αντσελότι (ο οποίος μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα clasico) δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Μπέιλ. Αντίθετα, ο Σέρχιο Ράμος επιστρέφει και βρίσκεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά ταξιδεύει στην Μαδρίτη με επίσης καλή ψυχολογία. Οι «μπλαουγκράνα» απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής έχοντας επτά νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Εϊμπάρ, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ κατεβάζοντας ταχύτητες στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε με 3-1 τον Άγιαξ.

Το ευχάριστο για τον Λουίς Ενρίκε είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού θα έχει στην διάθεσή του για πρώτη φορά και το μεγάλο απόκτημα του καλοκαιριού, τον Λουίς Σουάρες ο οποίος θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Πιθανές συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρτσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Ροντρίγκες, Ίσκο, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Μπαρτσελόνα: Μπράβο, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ματιέ, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Τσάβι, Ινιέστα, Νεϊμάρ, Μέσι

 

LA LIGA Τελευταία Νέα