Ερυθρόλευκη δεξίωση για την Ένωση Λεμεσού

Ερυθρόλευκη δεξίωση για την Ένωση Λεμεσού

Δημήτρης Τομαράς
Ερυθρόλευκη δεξίωση για την Ένωση Λεμεσού

bet365

Οι παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής δεξίωση για την ομάδα της Ένωσης Λεμεσού με τιμητικές βραβεύσεις και εξαιρετικό κλίμα.

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού επρόκειτο να δώσουν την Παρασκευή ματς με την Ένωση Λεμεσού. Στην συνέχεια οι παλαίμαχοι της ομάδας μαζί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός παρέθεσαν δεξίωση στο εστιατόριο V' Ammos του Καραϊσκάκη προς τιμήν της αποστολής της κυπριακής ομάδας. Σε αυτήν έγιναν και τιμητικές βραβεύσεις. Να σημειωθεί, ότι οι βετεράνοι της ΑΕΛ είδαν από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουβέντους και έμειναν κατενθουσιασμένοι από όσα αντίκρισαν στο γήπεδο, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν έχουν ξανασυναντήσει στην χώρα τους αλλά και στο εξωτερικό. Μάλιστα, ευχαρίστησαν θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια που τους διέθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα