Γκαρσία: «Νίκη με Σαμπντόρια»

Γκαρσία: «Νίκη με Σαμπντόρια»

Γκαρσία: «Νίκη με Σαμπντόρια»

bet365

Η Ρόμα θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω της τον διασυρμό από την Μπάγερν Μονάχου (1-7) με μια νίκη στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια, όπως είπε και ο Ρούντι Γκαρσία.

Οι Τζαλορόσι δεν περίμεναν ότι θα τους έβρισκε τέτοιο κακό στην αναμέτρηση με τους Βαυαρούς αλλά τώρα περιμένουν μια νίκη στο «Λουίτζι Φεράρις» για να συνεχίσουν χωρίς απώλειες στο πρωτάθλημα, που είναι και ο στόχος τους φέτος.

«Η ήττα από την Μπάγερν δεν ακυρώνει το φετινό ξεκίνημα μας. Εχουμε έξι νίκες σε επτά αγωνιστικές και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις. Τώρα έχουμε μπροστά μας την Σαμπντόρια, που έχει τέσσερις νίκες -όλες εντός έδρας- και τρεις ισοπαλίες. Δεν έχουν χάσει και αυτό σημαίνει ότι είναι καλή ομάδα. Περιμένω από την Ρόμα να δείξει φιλοδοξία, θα είναι δύσκολο να νικήσουμε αλλά θα πρέπει να τα δώσουμε όλα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως ξέρουμε, να είμαστε σοβαροί σε επίθεση-άμυνα και το αποτέλεσμα θα έρθει», είπε την Παρασκευή ο Γκαρσία, ο οποίος δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στον αγώνα με την Μπάγερν και στο τι έπρεπε να αλλάξει.

«Οταν έρχεται μια τέτοια ήττα, ο προπονητής κάτι πρέπει να κάνει στο ημίχρονο. Ηθελα να δώσω μια ευκαιρία στην ομάδα να δείξει υπερηφάνεια. Εκανα δύο αλλαγές, δεν μπορούσα να κάνω 11. Υπάρχει τουλάχιστον το θετικό ότι οι Τότι και Κόουλ ξεκουράστηκαν αφού δεν έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα αλλάζουμε σελίδα και σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα, όπου είμαστε στη 2η θέση και στο -1 από την κορυφή. Συνεχίζουμε το ταξίδι μας».

Εκτός ο Μαϊκόν, φευγάτος ο Κόουλ
Στη Γένοβα, πάντως, η Ρόμα θα παραταχθεί χωρίς τον Ντάγκλας Μαϊκόν αφού έχει πρόβλημα στο γόνατο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα στην Ιταλία θέλουν την Ρόμα να ψάχνει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας αφού ο Ασλεϊ Κόουλ δεν έχει κάνει κάτι αξιόλογο από την αρχή της σεζόν και η υπομονή όλων εξαντλείται. Ειδικά μετά την τραγική εμφάνιση του κόντρα στην Μπάγερν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα