Premier League: Να μεταφέρει την πίεση η Σίτι (vid)

Θάνος Σαρρής
Premier League: Να μεταφέρει την πίεση η Σίτι (vid)

bet365

Να μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή στους δύο πόντους θέλουν οι παίκτες του Πελεγρίνι. Φλερτάρει με... αρνητικό ρεκόρ η Άρσεναλ! Δείτε στο gazzetta.gr το αποκλειστικό preview!

Στο «Μπολέιν Γκράουντ» του Λονδίνου δοκιμάζεται η Μάντσεστερ Σίτι. Τα «Σφυριά» συνεχίζουν το εντυπωσιακό τους σερί και θέλουν... να βάλουν δύσκολα στην Πρωταθλήτρια, απέναντι στην οποία η ομάδα του Σαμ Άλαρνταϊς έχει μόλις ένα πόντο στα έξι τελευταία ματς. Την περασμένη σεζόν, η Σίτι πανηγύρισε τον τίτλο απέναντι στη Γουέστ Χαμ και μετά την ισοπαλία στη Μόσχα για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Άντι Κάρολ δεν είναι ακόμα έτοιμος για τους Hammers, αλλά οι Σακό και Βαλένσια είναι σε τρομερή κατάσταση. Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι πιθανόν να επιστρέψει για τη Σίτι απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Χαλ, με τον Μπρένταν Ρότζερς να ζητά βελτίωση και τον Μπαλοτέλι να βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής, καθώς έγινε αλλαγή στο ημίχρονο με τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω της συμπεριφοράς του και είναι άγνωστο το αν θα ξεκινήσει. Εκτός, πάντως, παραμένει και ο Στάριτζ. Οι Reds προέρχονται από το 3-0 με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στα τελευταία 14 ματς τους έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μόνο μια φορά την εστία τους ανέπαφη! Η Χαλ προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και ισοπαλία (2-2) με την Άρσεναλ και αποτελεί έναν αξιόμαχο αντίπαλο, που έχει πάντως αμυντικά προβλήματα.

Αφού... γλίτωσε την ήττα από τη Χαλ, η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη στο Βέλγιο επί της Άντερλεχτ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 90' με τον Ποντόλσκι! Οι «Κανονιέρηδες» δοκιμάζονται στο «Στάδιο του Φωτός» απέναντι στην Σάντερλαντ, που προέρχεται από το ντροπιαστικό 8-0 από τη Σαουθάμπτον, με τους παίκτες να πληρώνουν τα εισιτήρια των οπαδών! Και οι δύο ομάδες καίγονται για «βαθμούς» και αν οι Gunners δεν πάρουν τη νίκη, θα είναι το χειρότερο ξεκίνημα τους υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ!

Οι ... φορτσάτοι «Άγιοι» υποδέχονται τη Στόουκ, και την Τετάρτη οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες για το Λιγκ Καπ! Ούτε ο... ίδιος ο Κούμαν δεν πίστευε την οκτάρα που έριξε η ομάδα του στη Σάντερλαντ. Η Σαουθαμπτον είναι τρίτη, μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι και πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα τη σεζόν, έχοντας μεταξύ άλλων και το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ (πέντε γκολ) και στις τέσσερις κατηγορίες της Αγγλίας! Η Στόουκ ψάχνει την πρώτη της back to back νίκη φέτος και αποτελεί σκληρό αντίπαλο για κάθε ομάδα.

Η Γουέστ Μπρομ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας, έχοντας πάρει ισοπαλία από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Μπάγκις έδειξαν τρομερή αμυντική προσήλωση και θέλουν να «χτίσουν» πάνω σε αυτή. Βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από την Κρίσταλ Πάλας, που έχασε 2-1 από την Τσέλσι, αλλά της έβαλε δύσκολα και είχε παράπονα από τη διαιτησία. Η Σουόνσι αντιμετωπίζει στο Λίμπερτι την Λέστερ μετρώντας πέντε σερί ματς χωρίς νίκη. Η Στόουκ την ισοφάρισε με αμφίβολο πέναλτι, ο Μονκ.. ξέσπασε και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία. Η νεοφώτιστη Λέστερ εντυπωσίασε στα πρώτα της ματς, αλλά επίσης έχει κάνει «κοιλιά».

Το πρόγραμμα του Σαββάτου

14:45: Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι
17:00: Γουέστ Μπρομ - Κρίσταλ Πάλας
17:00: Λίβερπουλ - Χαλ
17:00 Σάντερλαντ - Άρσεναλ
17:00 Σαουθάμπτον - Στόουκ
19:30: Σουόνσι - Λέστερ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα