Μουρίνιο: «Έχει πιθανότητες ο Ντιέγο Κόστα»

Θάνος Σαρρής
Μουρίνιο: «Έχει πιθανότητες ο Ντιέγο Κόστα»

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε ότι ο Ντιέγο Κόστα είναι πιθανόν να παίξει στο ματς της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι οι πιθανότητες είναι λίγες.

Ο πρώτος σκόρερ της Premier league έχασε τα δύο τελευταία ματς των «Μπλε» λόγω τραυματισμού. Σαν μην έφτανε αυτό, προσβλήθηκε από ίωση και μπήκε στο νοσκομείο, γεγονός που κάνει την παρουσία του στο Old Trafford εξαιρετικά αμφίβολη.

«Ο Ντιέγο έχει μια μικρή πιθανότητα. Δεν λέω ότι μπορεί να παίξει. Λέω ότι προσπαθούμε. Θα δούμε τι θα συμβεί. Του συνέβησαν... τα πάντα. Ήταν ξεκάθαρα τραυματίας και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο λόγω ενός ιού. Δεν καταφέραμε να τον αντιμετωπίσουμε και να μείνει στο νοσοκομείο μόνο μια νύχτα. Το πρόβλημα είναι ότι η ασθένειά του δεν βοήθησε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του», τόνισε ο Ζοσέ. Αν τελικά ο Ισπανοβραζιλιάνος δεν τα καταφέρει, ο Μουρινιο θα έχει μόνο τον Ντρογκμπά ως «καθαρό» φορ, καθώς παραμένει εκτός και ο Ρεμί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα