Αφελάι για βασικός με Παναθηναϊκό

Δημήτρης Τομαράς
Αφελάι για βασικός με Παναθηναϊκό

bet365

O Αφελάι απέκτησε προβάδισμα για βασικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενώ για μία θέση στην ενδεκάδα δίνουν... μάχη Ντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας, Φουστέρ και Ντουρμάζ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και ενδείξεις ο Ισπανός προπονητής θα κατεβάσει σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα γκολπόστ ο Ρομπέρτο, δεξιά στην άμυνα ο Ομάρ (σ.σ. με τον Σαλίνο να έχει κάποιες πιθανότητες), αριστερά ο Μαζουάκου και στο κέντρο της άμυνας ο Μποτία με τον Αμπιντάλ. Τα δύο χαφ μπροστά από την άμυνα θα είναι ο Μανιάτης με τον Μιλιβόγιεβιτς και η τριάδα πίσω από τον Μήτρογλου θα απαρτίζεται από τους Κασάμι, Τσόρι (σ.σ. στον γνώριμό του ρόλο) και Αφελάι. Ήτοι μία διαφοροποίηση συγκριτικά με την Γιουβέντους (σ.σ. έξω ο Ντινγκά και μέσα ο Ολλανδός). Υπάρχει πάντως και η παράμετρος της κούρασης που μπορεί να ωθήσει τον Μίτσελ σε ακόμα δύο αλλαγές. Λογικά θα καταλήξει σε μία με δύο διαφοροποιήσεις. Ο Μανιάτης με τον Κασάμι δείχνουν να θέλουν... ανάσες όπως και ο Μιλιβόγιεβιτς. Ο Ελβετός πολύ δύσκολα δεν θα είναι βασικός όμως μπορεί ο Ισπανός να επιλέξει να αφήσει εκτός σχήματος είτε τον Μανιάτη είτε τον Σέρβο. Υπάρχει εξάλλου ως επιλογή μπροστά από την άμυνα ο Ντινγκά. Ως δύο επιπρόσθετες επιλογές πίσω από τον Μητρογκόλ είναι οι Φουστέρ και Ντουρμάζ. Ο Σουηδός μπορεί να παίξει και στα άκρα και στον άξονα, κάτι που ισχύει και για τον Φουστέρ. Εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας είναι ο Σιόβας. Για να ξεκινήσει αντί του Αμπιντάλ εφόσον απαιτηθεί. Τις τελικές του επιλογές ο Μίτσελ θα τις κάνει το αργότερο έως το πρωί της Κυριακής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα