Κίον :«Ο Ανρί απειλήθηκε ότι θα πληρώνει τις φανέλες που ανταλλάσσει»

Κίον :«Ο Ανρί απειλήθηκε ότι θα πληρώνει τις φανέλες που ανταλλάσσει»

Gazzetta team
Κίον :«Ο Ανρί απειλήθηκε ότι θα πληρώνει τις φανέλες που ανταλλάσσει»

bet365

Ο Μάρτιν Κίον μίλησε με αφορμή την ανταλλαγή φανέλας του Μπαλοτέλι με τον Πέπε και αποκάλυψε ότι η Άρσεναλ είχε απειλήσει τον Ανρί ότι θα πληρώνει τις φανέλες που ανταλλάσσει γιατί ήταν πάρα πολλές.

Ο παλαίμαχος παίκτης της Άρσεναλ γράφοντας σε αγγλικό μέσο έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τις φανέλες που ανταλλάσσουν οι παίκτες μετά τους αγώνες. Ο Κιόν πέρασε 11 χρόνια στην Άρσεναλ αλλά όπως αποκάλυψε η φανέλα του δεν είχε ιδιαίτερη επιτυχία στους αντιπάλους.

«Ποτέ δεν ήμουν από τους παίκτες που ερχόντουσαν να μου ζητήσουν τη φανέλα μου. Βέβαια έκανα κάποιες ανταλλαγές. Οι πιο διάσημες φανέλες που έχω είναι κυρίως από τους σπουδαίους παίκτες της Άρσεναλ που έπαιξα μαζί. Κράτησα εμφανίσεις της Αγγλίας αλλά και κάποιες πολύτιμες της Άρσεναλ. Όταν όμως έχεις παιδιά που σου ζητάνε από κάποιον συγκεκριμένο... έχω και μερικές ακόμα.

Ο Σάμι Χίπια μου ζήτησε κάποτε τη δικιά μου μετά από έναν τελικό κυπέλλου το 2001. Κερδίζαμε με 1-0 αλλά ο Όουεν πέτυχε δύο γκολ και έδωσε τη νίκη στη Λίβερπουλ. Όταν με ρώτησε ο Σάμι για την φανέλα το τελευταίο πράγμα που με ένοιαζε ήταν να την κρατήσω».

Σχετικά με τον «θρύλο» της ομάδας είπε:

«Με τον Ανρί ήταν τόσες πολλές οι φανέλες που του ζητούσαν, που η ομάδα τον απείλησε ότι θα πληρώνει για τις φανέλες που έχει δώσει και δίνει!Δεν μπορώ να φανταστώ γιάτι κάποιος να θέλει την δικιά μου και όχι του Τιερί.»

Ο πρώην άσος των «Κανονιέρηδων» για το σκηνικό με τον Μπαλοτέλι σχολίασε:«Βέβαια είναι άλλο πράγμα να ανταλλάσσεις φανέλες στο τέλος του παιχνιδιού και άλλο στο ημίχρονο. Αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά όταν χάνεις. Όταν χάνεις με 3-0 φαίνεται σαν να εγκαταλείπεις. Δεν βγαίνεις για να κάνεις φίλους. Πάνε πολλά λάθος με την Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή αλλά κανείς δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από τον Μάριο Μπαλοτέλι»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα