Δώνης: «Με δουλειά όλα θα φτιάξουν»

Δώνης: «Με δουλειά όλα θα φτιάξουν»

Gazzetta team
Δώνης: «Με δουλειά όλα θα φτιάξουν»

bet365

Μέσα από σκληρή δουλειά, θα προσπεράσει τα προβλήματά του ο Παναθηναϊκός, με τον Δώνη να δηλώνει αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Αισιόδοξος, αλλά και προσγειωμένος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Δώνης, που μίλησε στην κάμερα του ΑΤΝ1 για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τις ελπίδες πρόκρισης στο Γιουρόπα και τους προσωπικούς του στόχους για το μέλλον.

«Προσπαθήσαμε όλοι πάρα πολύ. Δώσαμε τα πάντα και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό, γιατί δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Είπαμε στα αποδυτήρια ότι δεν θα τα παρατήσουμε και τα είδατε. Είπαμε ότι συμβαίνουν λάθη στο ποδόσφαιρο».

Για το αν πιστεύει στην πρόκριση: «Δεν μπορούμε να πετάμε στα σύννεφα μετά από μία ισοπαλία. Σιγά – σιγά με τα αποτελέσματα που θα έρθουν, πιστεύουμε στην πρόκριση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».

Για το αν ήταν αγωνιστικό ή ψυχολογικό το πρόβλημα: «Και τα δύο, αλλά σιγά – σιγά θα το αλλάξουμε με τη σκληρή δουλειά και καλά αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι στη Λεωφόρο με την PSV: «Είναι σημαντικό παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα τα ματς που μεσολαβούν μέχρι τότε».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Μακάρι να μπορούσα να υποσχεθώ ότι θα πάρουμε τους τρεις πόντους, αλλά μπορώ να τους υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για τους τρεις πόντους».

Για τον εαυτό του: «Προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά για να βελτιώνομαι και να κάνω όλα όσα μου ζητάει στο γήπεδο ο προπονητής μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα