«Νίκη και καλό ποδόσφαιρο»!

«Νίκη και καλό ποδόσφαιρο»!

Γιώργος Τσακίρης
«Νίκη και καλό ποδόσφαιρο»!

bet365

Ο Σταύρος Πεταυράκης δίνει το σύνθημα ενόψει του αγώνα με τα Χανιά και μιλάει για την κατηγορία και τον κόσμο της ΑΕΚ...

Αποτελεί για δεύτερη σερί σεζόν την πιο αξιόπιστη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ και ένα παιδί που όσοι γνωρίζουν τον ξεχωρίζουν (και) για το ήθος και την ποιότητά του.

Ο Σταύρος Πεταυράκης είναι ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης με τη μεγαλύτερη εξέλιξη (από το περσινό ρόστερ) και μίλησε στον OTE TV για τον αυριανό αγώνα (18:00, OTE TV) στα Χανιά με αντίπαλο την τοπική ομάδα αλλά και γενικότερα για την ΑΕΚ και την κατηγορία στην οποία αγωνίζεται και για το γεγονός ότι ο κόσμος είναι στο πλευρό τους.

Μιλώντας για τον αυριανό αγώνα ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ τόνισε: «Έχουμε κάνει ανάλυση και θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου έτσι ώστε να συνδυάσουμε τη νίκη, να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο», ενώ πρόσθεσε πως όλοι στην ομάδα περιμένουν ότι οι γηπεδούχοι θα δώσουν χώρο και θα περιμένουν την Ένωση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του ο Τραϊανός Δέλλας: «Τον ευχαριστώ πολύ. Εγώ δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση. Δίνω το 100% για την ομάδα και πιστεύω ότι μέσα από την ομάδα θα ανταμειφτούμε όλοι οι παίκτες. Θέλω πολύ να ανεβαίνω γιατί στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα μπακ πρέπει να βγαίνουν και να δημιουργούν προϋποθέσεις για επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό μου λέει και ο κόουτς να κάνω».

Νωρίτερα ο Πεταυράκης αναφέρθηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε να βγάλουμε φάσεις, επειδή δεν κάναμε διαρκείς κινήσεις στην πλάτη του αντιπάλου κι έληξε το ημίχρονο με εμάς πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε από τα αποδυτήρια αποφασισμένοι να το γυρίσουμε και όντως αυτό κάναμε. Είχαμε βέβαια και τον κόσμο μας που ήταν απίστευτος. Μας βοήθησε να ανατρέψουμε το ματς και τον ευχαριστούμε πολύ για όλα», ενώ έπειτα υπογράμμισε (απαντώντας σε σχετικό ερώτημα) ότι η στην ΑΕΚ όλοι έχουν μπει στο πνεύμα της κατηγορίας στην οποία αγωνίζεται η ομάδα:

«Σίγουρα έχουμε μπει στο κλίμα γιατί τα δυο πρώτα ματς που παίξαμε, και στο Αίγιο, και αυτό με τον Απόλλωνα, ήταν πολύ δυνατά και πιστεύω μας έβαλαν στο κλίμα για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα