Αμπιντάλ: «Ήθελα να παίξω στο Champions League»

Αμπιντάλ: «Ήθελα να παίξω στο Champions League»

Gazzetta team
Αμπιντάλ: «Ήθελα να παίξω στο Champions League»

bet365

Για μια ακόμα φορά ο Ερίκ Αμπιντάλ μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του τόνισε ότι το Champions League ήταν ο σημαντικότερος λόγος που επέλεξε το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος αμυντικός με δηλώσεις του στο «Canal +» ανέφερε: «Δεν είχα αποφασίσει να φύγω από τη Μονακό, αλλά να μείνω. Όμως ο νέος προπονητής (Ζαρντίμ) μού είπε πως προτιμούσε να παίζει με διαφορετική άμυνα, με πιο γρήγορους παίκτες. Αυτό για μένα σήμαινε πως δεν με χρειαζόταν. Είχα τη δυνατότητα να πάω στη Γαλλία, τη Νις, τη Μονπελιέ και τη Λιόν, στη Βαλένθια, ακόμη και σε μια ρωσική ομάδα.

Όμως προτεραιότητά μου ήταν να παίξω στο Champions League. Δεν λέω πως πρέπει να είμαστε εγωιστές, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι το θέλεις. Επιλογή μου ήταν να παίξω σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό είχα αυτή την ευκαιρία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα