Yπερήφανοι οι Αλβανοί για τον Κασάμι (pic+ vid)

Yπερήφανοι οι Αλβανοί για τον Κασάμι (pic+ vid)

Gazzetta team
Yπερήφανοι οι Αλβανοί για τον Κασάμι (pic+ vid)

bet365

Πανηγυρίζουν στα Social Media Αλβανοί και Κοσοβάροι για τον πανηγυρισμό του Κασάμι στο γκολ επί της Γιουβέντους.

Αλβανοί και Κοσοβάροι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, νιώθουν περήφανοι για τον Κασάμι, ο οποίος μόλις σκόραρε, σχημάτισε με τα δύο χέρια τον δικέφαλο αετό, σύμβολο της αλβανίας, που δεσπόζει και στην σημαία της. Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι θεωρητικά Ελβετός, με δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελβετίας, αλλά ουσιαστικά είναι Αλβανός. Η καταγωγή του είναι απο τα Σκόπια, από την πόλη Στρούγγα που βρίσκεται δίπλα στα σύνορα με την Αλβανία και το 35% των κατοίκων της είναι Αλβανοί.

Όντας σε πολύ μικρή ηλικία, μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, οι Αλβανοί γονείς του μετανάστευσαν στην Ελβετία κι ο 22χρονος μέσος απέκτησε την ελβετική υπηκοότητα. Την αλβανική εθνική συνείδηση, δεν την έχασε ποτέ, απ΄ ότι φαίνεται.

O ίδιος μάλιστα ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία στο Facebook...

Πάντως ο Κασάμι δεν πανηγύρισε για πρώτη φορά με τον συγκεκριμένο πανηγυρισμό, μια και το έχει ξανακάνει με τη φανέλα της Παλέρμο κόντρα στην Πάρμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα