Ο Δεκέμβρης του Σίλντενφελντ

Ο Δεκέμβρης του Σίλντενφελντ

Gazzetta team
Ο Δεκέμβρης του Σίλντενφελντ

bet365

Τον Δεκέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τις επαφές με τον Σίλντενφελντ, με στόχο να τον κρατήσει και μετά το καλοκαίρι.

Ελεύθερος μένει το καλοκαίρι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αφού το συμβόλαιό του με την Ντιναμό Μόσχας εκπνέει. Στον Παναθηναϊκό, θέλουν να κρατήσουν τον παίκτη, ο οποίος τώρα βρίσκεται στην Αθήνα με την μορφή δανεισμού, όμως ακόμα δεν έχουν κάνει κάποια... σοβαρή συζήτηση μαζί του. Αυτό θα γίνει από τον Δεκέμβρη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», αφού οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θέλουν να είναι τυπικοί και να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις μέσα στο 6μηνο που επιτρέπεται.

Βέβαια, ήδη έχει γίνει μία προεργασία, προκειμένου να είναι έτοιμοι και να μην σπαταλήσουν πολύτιμο χρόνο, ο οποίος μπορεί να στοιχίσει και να χαθεί ο παίκτης. Άλλωστε, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπορντό, είναι πολύ μεγάλο εμπόδιο για το «τριφύλλι», που περνάει δύσκολες μέρες στο οικονομικό κομμάτι και δύσκολα θα συναγωνιστεί ομάδες από δυνατά πρωταθλήματα, όπως το Γαλλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα