Μώραλης: «Ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη»

Μώραλης: «Ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη»

Gazzetta team
Μώραλης: «Ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη»

bet365

Ο Γιάννης Μώραλης χαρακτήρισε ιστορική τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους μέχρι να έρθει η επόμενη και δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση.

Στον παράγοντα τύχη, στη νίκη επί της Γιουβέντους και στον Ρομπέρτο στάθηκε ο Γιάννης Μώραλης. Ο Δήμαρχος του Πειραιά αναφέρθηκε στον κόσμο και δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ:

Για τη νίκη: «Μια ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη. Κερδίσαμε την Ατλέτικο και τώρα τη Γιουβέντους, είναι μεγάλες νίκες αυτές για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για τον Ολυμπιακό και για την πόλη του Ολυμπιακού, τον Πειραιά. Με τον κόσμο, που είναι ο 12ος παίκτης, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα. Στη Σουηδία δεν πήραμε τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι από τη Μάλμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για τον Ρομπέρτο: «Θα έρθουν οι σημαντικές εμφανίσεις, έκανε εκπληκτική εμφάνιση ο Ρομπέρτο και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Ο Ρομπέρτο είναι μεγάλος τερματοφύλακας. Δεν είναι τυχαίες οι αποκρούσεις, ήταν μέσα στις φάσεις.

Για την πρόκριση: «Βεβαίως, μπορεί να προκριθεί. Πάει καλά η ομάδα, έχει καινούριους ποδοσφαιριστές, θέλει τον χρόνο της. Όμως, βλέπουμε ότι έχει καλή ψυχολογία στην έδρα της, κάνει φάσεις και πετυχαίνει το γκολ».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα