Μοναδικός απών ο Λάουξ στη Νίκη Βόλου

Μοναδικός απών ο Λάουξ στη Νίκη Βόλου

Gazzetta team
Μοναδικός απών ο Λάουξ στη Νίκη Βόλου

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λάουξ, που ήταν ο μοναδικός απών στη σημερινή προπόνηση της Νίκης, με τους Βολιώτες να έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ματς με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Στη Νίκη Βόλου έχουν αφήσει πίσω την επικράτηση σε βάρους του Πανθρακικού, που έφερε την πρώτη νίκη και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα, και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο ερχόμενο ματς με τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια.

Το σημερινό πρόγραμμα στο γήπεδο των Καναλίων περιελάμβανε ζέσταμα και τρέξιμο, ασκήσεις με μπάλα, τακτική σε άμυνα και επίθεση, τεχνικοτακτικές ασκήσεις και τελειώματα φάσεων. Από αυτό απουσίαζε μόνο ο Λάουξ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, που απέκτησε από το ματς με τους ακρίτες.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Μαγνησίας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (23/10).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα