«Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ και την Τούμπα»

«Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ και την Τούμπα»

Απόστολος Παγώνης
«Το μυαλό μας στον ΠΑΟΚ και την Τούμπα»

bet365

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα στην συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στο αυριανό (23/10) με τον ΠΑΟΚ και όχι σ’ αυτό που ακολουθεί με την Μίλαν για το Ιταλικό πρωτάθλημα.

Ο Ιταλός τεχνικός αρχικά μίλησε για τον κόσμό του ΠΑΟΚ και την γεμάτη Τούμπα. «Γνωρίζουμε πολύ καλά για το θερμό κοινό του ΠΑΟΚ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό, αλλά και προετοιμασμένοι».

Για το πως περιμένει να παίξει η ομάδα του: «Περιμένω να παίξει όπως πάντα, θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση, η οποία θα επηρεάσει και το αποτέλεσμα και περιμένω από την ομάδα μου να παίξει όπως πάντα και να δώσει ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν περιμένει κάτι περισσότερο από αυτούς που δεν έχουν φανεί ακόμη: «Περιμένω να δω το καλύτερο αποτέλεσμα κι από αυτούς που έχουν παίξει πολύ, αλλά και από αυτούς που δεν έπαιξαν πολύ. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για το αυριανό παιχνίδι».

Για την έκπληξη που είχε εκφράσει μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό: «Με εξέπληξε το αποτέλεσμα γιατί θεωρούσα ότι η ομάδα θα μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο».

Για την ήττα από τη Λάτσιο: «Ήταν κάτι που έγινε και τώρα συνεχίζουμε».

Για το παιχνίδι με τη Μίλαν που ακολουθεί: «Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο αυριανό ματς και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα οργανωμένη και τον σέβομαι. Έχει μία πολύ καλή επίθεση, πολύ καλή πορεία, ξέρω τους παίκτες του, μεταξύ των οποίων υπάρχουν και διεθνείς».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Θα κάνουμε ότι πρέπει για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το ποια θεωρεί ότι είναι τα φαβορί: «Ο ΠΑΟΚ πιστεύω είναι μία από τις ομάδες που θα περάσει».

Για το αποτέλεσμα της Μπάγερν με την Ρόμα «Θα πρέπει κανείς να πάρει μάθημα από το παιχνίδι αυτό για να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο».

Για το αν θεωρεί ότι η ισοπαλία είναι ένα καλό αποτέλεσμα: «Δεν παίζουμε ποτέ για την ισοπαλία, αλλά όπως και να `χει θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για τον Μαρίν: «Τον βάζω να παίζει όσο περισσότερο μπορεί, γιατί πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα