Αναστασιάδης: «Σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι» (vid)

Απόστολος Παγώνης
Αναστασιάδης: «Σαν να είναι το τελευταίο παιχνίδι» (vid)

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην ευθύνη που έχει ο ίδιος αλλά και οι παίκτες απέναντι στον κόσμο. Αναφέρθηκε στην κατάσταση του Μακ, αλλά και στο που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι με την Φιορεντίνα.

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά ρωτήθηκε για την Τούμπα και το γεγονός ότι δεν την έχει εκμεταλλευτεί όσο θα έπρεπε με μεγάλες ομάδες: "Έχω πει στα παιδιά ότι ο ΠΑΟΚ από μόνος του έχει τρεις στόχους κατά σειρά. Πρώτος το πρωτάθλημα, μετά η Ευρώπη για το πρεστίζ της ομάδας και το Κύπελλο. Αυτά θα είναι όσο υπάρχει ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα τελειώσουμε ο ΠΑΟΚ, θα υπάρχει. Από μόνος του ο στόχος αυτός δημιουργεί την υποχρέωση τη δική μας και το θέλω του κόσμου. Η ευθύνη μας μεγάλη, αυτό προσπαθούμε να περάσουμε στα αποδυτήρια. Το ματς αύριο είναι σαν να είναι το τελευταίο, όπως όλα κι αυτό". Στη συνέχεια δήλωσε:

Για την κατάσταση του Μακ: "Δεν γνωρίζω αν μπορέσει να προπονηθεί και σήμερα. Δεν μίλησα με τον γιατρό θα δούμε".

Για το πόσο σημαντικός είναι ο Ρατς για τον ΠΑΟΚ και αν υπάρχει περίπτωση να φύγει στην Αραβία: "Από σένα το ακούω, δεν ξέρω. Πως να πάει στην Αραβία όταν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ; Δεν γνωρίζω κάτι από σένα το ακούω".

Για το που θα κριθεί το ματς με την Φιορεντίνα: "Πάντα εξαρτάται από το αν είμαστε καλά. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, σαφώς, αλλά σταματάμε εκεί. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει εμείς για να το κάνουμε πιο εύκολο. Κάθε φορά προετοιμαζόμαστε γι' αυτό, προκειμένου να αντεπεξέλθουμε σε όλα τα ματς είτε υψηλού επιπέδου όπως το αυριανό, είτε άλλα. Αλλά πρέπει να πω το εξής, ο χρόνος είναι αδυσώπητος για μας και δεν πρέπει να κάνουμε λάθος".

Για το αν υπάρχει άγχος: "Δεν έχω άγχος γιατί με ρωτάτε συνεχώς εσείς αυτό. Μην μου μεταφέρετε το δικό σας άγχος".

Για το πρώτο sold out κι αν είναι επιβράβευση: "Τον κόσμο εμείς τον φέρνουμε στην Τούμπα, Θέλει να περνά καλά να βλέπει κάτι ωραίο. Αυτό είναι η δουλειά μας. Αν χάσουμε ένα ματς οι επόμενες μέρες δεν είναι οι καλύτερες. Αυτό ίσως να είναι το άγχος που λέτε εσείς, αλλά αυτό είναι μία πραγματικότητα, Αν το συνειδητοποιήσουμε εμείς αυτό τότε οι μέρες ταλαιπωρίας, που θα έρθουν, θα είναι λίγες. Δεν έχω άγχος φοβάμαι τα χειροκρ4οτήματα. Έμαθα να ξεκινάω το καλοκαίρι και να πανηγυρίζω το Μάιο. Όποιος πανηγυρίζει ενδιάμεσα πεθαίνει. Θέλει πολλή δουλειά με τα παιδιά".

Γιατί δεν ερχόταν ο κόσμος στο γήπεδο ως τώρα με τον ΠΑΟΚ να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα: "Υπάρχει μεγάλη πείνα δεν το βλέπετε; Ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα μόνο το ποδόσφαιρο του έμεινε. Θα έρθει, δεν ανησυχώ για τον κόσμο. Αν δεν μπορέσουμε να γεμίσουμε την Τούμπα λόγω της κρίσης, ας μπορέσουμε τουλάχιστον να γεμίσουμε την καρδιά τους δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό".

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα