Μουρίνιο: «Σεβαστήκαμε τη Μάριμπορ...»

Μουρίνιο: «Σεβαστήκαμε τη Μάριμπορ...»

Gazzetta team
Μουρίνιο: «Σεβαστήκαμε τη Μάριμπορ...»

bet365

Η Τσέλσι διέσυρε τη Μάριμπορ με 6-0, ο Ζοσέ Μουρίνιο ωστόσο τόνισε πως οι "μπλε" τη... σεβάστηκαν, γι' αυτό είχαν αυτή την απόδοση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στην ισορροπία που είχαν στο παιχνίδι τους οι Λονδρέζοι, επισημαίνοντας πως η απόδοση που της ομάδας του ήταν απόρροια του... σεβασμού που έδειξε στην αντίπαλό της.

«Είχαμε αυτοπεποίθηση, σταθερή απόδοση και καλή ισορροπία. Οι παίκτες μου προσαρμόζονται στο στυλ παιχνιδιού που προετοιμαζόμασταν από την περσινή σεζόν αλλά δεν καταφέραμε να το κάνουμε στον τρόπο που θέλαμε. Τα καλά αποτελέσματα και οι εμφανίσεις φέρνουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση», ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Το σκορ ήταν 3-0 στο ημίχρονο και συνεχίσαμε ώστε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Ειπα στους παίκτες μου πριν το ματς ότι πρέπει να παίξουν στο μάξιμουμ. Σεβαστήκαμε την Μάριμπορ και επειδή τους δείξαμε τόσο σεβασμό είχαμε τόσο σταθερή απόδοση».

Συνεχίζοντας κατέληξε πως: «Παίζουμε καλά και έρχονται τα αποτελέσματα. Το γκολ του Ντρογκμπά ήταν το ιστορικότερο γκολ της Τσέλσι και είμαι χαρούμενος που το έβαλε στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Είμαστε στους ομίλους και έχουμε παίξει μόλις τρία ματς. Για να είμαστε στον τελικό πρέπει να παίξουμε 12 ματς. Είναι πρώιμο να μιλάμε για τελικό όταν δεν έχει καλά-καλά ολοκληρωθεί ο όμιλος. Το επόμενο βήμα είναι να κερδίσουμε τον όμιλο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα