Το «Άνφιλντ» φοράει τα καλά του

Θοδωρής Βασίλης
Το «Άνφιλντ» φοράει τα καλά του

bet365

Όλα τα φώτα θα είναι στο «Άνφιλντ» με την Λίβερπουλ να περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης στο σημαντικότερο ματς της Τετάρτης. Δοκιμασίες για Άρσεναλ και Ντόρτμουντ, παίζει την πρόκριση η Μπενφίκα, ευκαιρία για την Ατλέτικο.

1ος όμιλος

Η Ατλέτικο γνωρίζει ότι με νίκη επί της Μάλμε μπαίνει σε θέση οδηγού στον όμιλο. Οι «ροχιμπλάνκος» δείχνουν μετά την διακοπή να βρίσκουν τα πατήματά τους αφήνοντας πίσω την ήττα από την Βαλένθια και μετά τη νίκη επί της Εσπανιόλ συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα. Στα του αγώνα ο Σιμεόνε αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3 για να έχει κυκλοφορία της μπάλας και να ανοίξει την άμυνα της Μάλμε. Εκτός είναι οι Γκάμπι και Τιάγκο.

Το πρόγραμμα

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάλμε
Ολυμπιακός – Γιουβέντους

Βαθμολογία

1. Γιουβέντους 3
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 3
3. Μάλμε 3
4. Ολυμπιακός 3

2ος όμιλος

Μόλις 15 τρόπαια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (Κύπελλο πρωταθλητριών και Τσάμπιονς Λιγκ) δίνουν ραντεβού στο Άνφιλντ. Η Λίβερπουλ μετά την ήττα από την Βασιλεία βρίσκεται σε δύσκολη θέση και χρειάζεται βαθμούς για να μείνει χωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης. Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στάριτζ, ενώ δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο ο Μπαλοτέλι. Η Ρεάλ από την άλλη έχοντας και το μυαλό στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στο Λίβερπουλ για να επικυρώσει την πρόκριση. Ο Μπέιλ είναι εκτός όπως και οι Σέρχιο Ράμος και Κοεντράο. Εκτός από τους βαθμούς, η Ρεάλ έχει κι ένα επιπλέον κίνητρο, αφού δεν έχει καταφέρει ποτέ να νικήσει τους «κόκκινους» μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Στο άλλο ματς η Λουντογκόρετς περιμένει την Βασιλεία.

Το πρόγραμμα

Λουντογκόρετς – Βασιλεία
Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 6
2. Βασιλεία 3
3. Λίβερπουλ 3
4. Λουντογκόρετς 0

3ος όμιλος

Η Μπενφίκα που έχει ξεκινήσιε με δύο ήττες στον όμιλο παίζει το τελευταίο της χαρτί στο «Λου ΙΙ» απέναντι στην Μονακό η οποία αντίθετα μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Λεβερκούζεν πήρε και το βαθμό στην Αγία Πετρούπολη. Με νίκη η ομάδα του Ζαρντίμ κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση και στέλνει σπίτι της την Μπενφίκα. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Λεβερκούζεν θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Ζενίτ η οποία αν καταφέρει να αποδράσει με βαθμό ή βαθμούς από την Γερμανία θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την πρόκριση.

Το πρόγραμμα

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης
Μονακό – Μπενφίκα

Βαθμολογία

1. Μονακό 4
2. Ζενίτ 4
3. Λεβερκούζεν 3
4. Μπενφίκα 0

4ος όμιλος

Τα δύο μεγάλα φαβορί του ομίλου η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ δοκιμάζονται σε Τουρκία και Βέλγιο αντίστοιχα. Η Ντόρτμουντ έχει το απόλυτο και θα την περιμένει η ανεβασμένη Γαλατά που προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με την Φενερ. Η Άρσεναλ από την πλευρά της θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την γκέλα με την Χαλ απέναντι στην Άντερλεχτ.

Το πρόγραμμα

Άντερλεχτ – Άρσεναλ
Γαλατάσαραϊ – Ντόρτμουντ

Βαθμολογία

1. Ντόρτμουντ 6
2. Άρσεναλ 3
3. Γαλατάσαραϊ 1
4. Άντερλεχτ 1

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα