Ντάρμπισαϊρ και Στιλ για το «αιώνιο» ντέρμπι

Γιώργος Φραδελάκης
Ντάρμπισαϊρ και Στιλ για το «αιώνιο» ντέρμπι

bet365

Ματ Ντάρμπισαϊρ και Λουκ Στιλ μιλούν στο BBC για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, το οποίο χαρακτηρίζεται από τους Άγγλους ως το πιο... τρελό στην Ευρώπη!

«Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το πιο τρελό ντέρμπι στην Ευρώπη;», είναι ο τίτλος του αφιερώματος του BBC στο ελληνικό clasico, με την ηλεκτρονική έκδοση του βρετανικού δικτύου να απευθύνεται σε δύο Άγγλους να μιλήσουν για την «αιώνια» μάχη της Κυριακής.

Ο ένας εξ αυτών, ο Ματ Ντάρμπισαϊρ έχει ήδη πάρει γεύση, από τη διετία που αγωνίστηκε στους "ερυθρόλευκους" (2009-11), ενώ ο πορτιέρο του Τριφυλλιού θα πάρει την Κυριακή το "βάπτισμα του πυρός".

«Οι οπαδοί είναι φανατικοί», είναι η πρώτη ατάκα του άλλοτε επιθετικού του Ολυμπιακού, που όπως σημειώνεται από το δημοσίευμα, χαρακτηριζόταν από τον ελληνικό Τύπο ως «ο Άγγλος "φονιάς"».

«Την εβδομάδα που γίνεται το ντέρμπι, όλοι σου λένε ότι πρέπει να νικήσεις. Κι αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε -προς Θεού- να μη χάσεις. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού. Η μπάλα είχε περάσει μπροστά και κατευθυνόταν προς την εστία. Ο τερματοφύλακας απέκρουσε κι εγώ σκόραρα παίρνοντας το "ριμπάουντ". Συνεχίζω να παίρνω μηνύματα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού γι' αυτό το γκολ», πρόσθεσε ο Ντάρμπισαϊρ.

Ο Στιλ από την πλευρά ξεκίνησε λέγοντας πως: «Ήρθα αρχικά με μία βαλίτσα απλά για να συζητήσω, αλλά τελικά ήρθαμε σε συμφωνία πολύ γρήγορα. Είναι μία όμορφη χώρα η Ελλάδα και νιώθω πολύ καλά εδώ. Κάνω μαθήματα ελληνικών μία φορά την εβδομάδα», ενώ συνεχίζοντας επισημαίνει ότι:

«Είχα 1-2 ακόμα προτάσεις από την Τσάμπιονσιπ, αλλά προτίμησα τον Παναθηναϊκό. Βρισκόμουν στη Μπάρνσλεϊ για έξι χρόνια όπου η ζωή ήταν πολύ άνετη και ήθελα να νιώσω λίγο φόβο και να βγω... έξω από τα νερά μου», με το δημοσίευμα να τονίζει πως: "Την Κυριακή ο Στιλ θα βρίσκεται στο "Γ.Καραϊσκάκης" κι εκεί η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα