Βρύζας: «Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται την Φιορεντίνα»

Gazzetta team
Βρύζας: «Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται την Φιορεντίνα»

bet365

Ο Ζήσης Βρύζας έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και της Φιορεντίνα και μίλησε σε ιταλική εφημερίδα για το αυριανό ματς, τονίζοντας πως ο δικέφαλος είναι ανίκητος στην Τούμπα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βρύζα στην Corriere dello Sport:
Για τα νέα καθήκοντά του στον ΠΑΟΚ:
“Είναι ένας ρόλος που μου αρέσει, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει ιδιοκτήτη εδώ και δύο χρόνια και όλοι κάνουμε το καλύτερο για να μεγαλώσει ο σύλλογος από όλες τις απόψεις”.

Για την πορεία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και σε Ευρώπη:
“Στο πρωτάθλημα έχουμε κάνει μία καλή αρχή και ελπίζουμε να παραμείνουμε στην πρώτη θέση που βρισκόμαστε τώρα. Σίγουρα, θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Στην Ευρώπη, προερχόμαστε από ένα όχι και τόσο καλό παιχνίδι στη Γαλλία και θέλουμε να εξιλεωθούμε”.

Για το ματς με τη Φιορεντίνα:
“Είναι ένας σημαντικός αγώνας απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως η Φιορεντίνα.Θέλουμε να κερδίσουμε και θα κάνουμε τα πάντα. Δεν θέλω να αναφερθώ ξεχωριστά σε κάποιους παίκτες μας, αισθανόμαστε μία ομάδα, θα δώσουμε τη μάχη μας όλοι μαζί έχοντας και την συμπαράσταση των φιλάθλων μας” τόνισε ο Βρύζας.

Για τη δύναμη της Τούμπας:
“Στην έδρα μας είμαστε σχεδόν ανίκητοι. Είναι αλήθεια πως η ατμόσφαιρα είναι θερμή. Οι οπαδοί μας είναι είναι ικανοί να δημιουργήσουν δυνατά συναισθήματα στους παίκτες και τους βοηθάνε να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας”.

Για την Φιορεντίνα: “Έχω πολλές αναμνήσεις, οι περισσότερες ευχάριστες παρότι δεν αγωνίστηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα στην ομάδα. Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και ακόμα και τώρα βρίσκομαι συχνά στη Φλωρεντία, μιας και έχω αγοράσει και σπίτι εκεί. Η ομάδα προερχόταν από “σκοτεινά” χρόνια και θυμάμαι τον ενθουσιασμό του κόσμου για την επιστροφή στην Serie A. Μετά πήγα δανεικός στη Θέλτα αλλά όταν επέστρεψα η συμμετοχή μου στην ομάδα ήταν μικρή και έτσι πήρα άλλο δρόμο”.

Για τον Βιντσέντσο Μοντέλα και αν οι παίκτες του ΠΑΟΚ φοβούνται τη Φιορεντίνα: “Τα πηγαίνει αρκετά καλά, υπήρξε ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και ως προπονητής ξέρει να δίνει ταυτότητα στις ομάδες του. Το ποδόσφαιρο αλλάζει και αποτελεί ένα παράδειγμα μοντέρνου προπονητή.
Ο ΠΑΟΚ ξέρει πως να αντιμετωπίζει δύσκολα παιχνίδια. Η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και δε νομίζω πως βρίσκεται σε κρίση. Πάντα οι παίκτες που φοράνε τη φανέλα της, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, είναι θέμα τιμής. Στην Ευρώπη άλλωστε τα πάει καλά, έχει δύο νίκες σε δύο παιχνίδια.
Έχει πολλούς “δυνατούς” ποδοσφαιριστές αλλά ο ΠΑΟΚ δε τη φοβάται. Παρά τις απουσίες της, διαθέτει ένα μεγάλο ρόστερ και υπάρχουν σε αυτό οι παίκτες που μπορούν να αντικαταστήσουν αυτούς που απουσιάζουν. Περιμένω να γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, ανυπομονούμε γι΄ αυτό και θα αγωνιστούμε μέχρι το τέλος”.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα