Ξανά η Μπορντό για Σίλντενφελντ

Gazzetta team
Ξανά η Μπορντό για Σίλντενφελντ

bet365

Πάντα... ζωντανό είναι το ενδιαφέρον της Μπορντό για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ με τους Γάλους να τον παρακολουθούν κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Ένας από τους... μνηστήρες για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Ντιναμό, είναι και η Μπορντό. Η γαλλική ομάδα ενδιαφέρεται ζεστά για τον Κροάτη αμυντικό και στον Παναθηναϊκό αυτό το γνωρίζουν...

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Goal» την Πέμπτη στις εξέδρες του «Φίλιπς Στάντιον», θα βρεθεί και ο Πατρίκ Ζιλού, ο οποίος είναι συνεργάτης του τεχνικού της Μπορντό, Βίλι Σανιόλ. Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που οι Γάλλοι θα τσεκάρουν τον Κροάτη αμυντικό, με τον τεχνικό της ομάδας να τον γνωρίζει από το πέρασμά του από την Άιντραχτ και να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα