Αμφίβολος με Λεβαδειακό ο Κολοβός

Gazzetta team
Αμφίβολος με Λεβαδειακό ο Κολοβός

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός έχει ένα αιμάτωμα από το χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η συμμετοχή του σε αυτό με τον Λεβαδειακό είναι αμφίβολη.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν το μοναδικό αρνητικό για τον Πανιώνιο στην αναμέτρηση της Δευτέρας (20/10). Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είδε τον Δημήτρη Κολοβό να έχει αιμάτωμα, κάτι που κάνει αμφίβολη τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά το ερχόμενο Σάββατο (25/10).

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» μίλησε στους παίκτες του στην προπόνηση της Τρίτης (21/10) και τους τόνισε ότι πρέπει να κάνουν γκολ τις ευκαιρίες που έχουν, ώστε να μη χάνονται βαθμοί, όταν η εμφάνιση είναι καλή και οι φάσεις αρκετές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα