Καμία συζήτηση για αποβολή Καλτσά στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Καμία συζήτηση για αποβολή Καλτσά στην Καλλονή

bet365

Στην Καλλονή κρατάνε τη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα και δε συζητούν σε καμία περίπτωση το αν ήταν σωστή ή όχι η αποβολή του Καλτσά.

Η Καλλονή κατάφερε να διατηρήσει το απόλυτο σερί στην έδρα της για τέταρτο ματς, γεγονός που τη διατήρησε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, με το πέρας της 8ης αγωνιστικής. Ωστόσο, στο ματς με την Κέρκυρα υπήρχε ένα μελανό σημείο και αυτό ήταν η αποβολή του Νίκου Καλτσά.

Στην εν λόγω επίμαχη φάση φαίνεται να μην υπάρχει επαφή με τον Γιορέντε, ωστόσο στον σύλλογο της Μυτιλήνης δε στέκονται σε αυτή. Συγκεκριμένα, δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, που έφερε άλλους τρεις βαθμούς στο... σακούλι και δε συζητούν καν τη φάση του 52' της αναμέτρησης με τους Φαίακες τονίζοντας πως όλα τα υπόλοιπα περνούν στην ιστορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα