Η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για Ολλανδία

Γιώργος Βροντάκης
Η 20μελής αποστολή του Παναθηναϊκού για Ολλανδία

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Ελλάδα για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν με τον Γιάννη Αναστασίου να ανακοινώνει την 20μελή αποστολή για την Ολλανδία.

Την τελευταία του προπόνηση σε ελληνικό έδαφος πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί, καθώς αύριο το πρωί αναχωρεί για την Ολλανδία και το ματς της Πέμπτης με την Αϊντχόφεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ο Μέντες συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Μπεργκ συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας απέχοντας από τα παιχνίδια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Ολλανδούς, που θα διεξαχθεί στο «Phillips Stadion», για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα