Βιγιαφάνιες: Πιστεύω πολύ στον Παναιτωλικό!

Gazzetta team
Βιγιαφάνιες: Πιστεύω πολύ στον Παναιτωλικό!

bet365

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες γύρισε μετά από καιρό στην δράση και είχε αποφασιστική παρουσία στην ισοπαλία του Παναιτωλικού στην Τρίπολη! Ο Αργεντίνος δηλώνει αισιόδοξος και για την δική του παρουσία και για αυτή της ομάδας του!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βιγιαφάνιες στην ιστοσελίδα Agrinio-Sports.gr:

-Ο Παναιτωλικός έπαιξε πάρα πολύ καλά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη…

«Ένιωθα καλά, μετά από τόσες μέρες που είχα να παίξω λόγω του προβλήματος τραυματισμού που είχα. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά. Μπορούσαμε να κερδίσουμε βάση του πως πήγαινε ο αγώνας αλλά και η ισοπαλία είναι καλή».

-Σε είδαμε να παίζεις πολύ καλά. Ήρθε η ώρα να δείξεις ποιος είναι ο Βιγιαφάνιες που έπαιζε και με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής;

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν έπαιξα μόνο εγώ καλά άλλα όλη η ομάδα. Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Αστέρα κάναμε το πρώτο βήμα για να πάμε ακόμη καλύτερα».

-Μίλησες για το βήμα για να πάτε καλύτερα. Πιστεύεις ότι αυτό το βήμα μπορεί να σας οδηγήσει ακόμη και σε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη;

«Ελπίζω αυτό να είναι το πρώτο βήμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την ομάδα, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα πάμε καλύτερα από ότι τις πρώτες αγωνιστικές».

-Ο Παναιτωλικός έχει δύο εντός έδρας αγώνες με τον Πανθρακικό και την Ξάνθη. Πιστεύεις ότι μπορείτε να πάρετε τη νίκη και να κάνετε ένα βήμα παραπάνω;

«Εννοείται. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτά τα δύο ματς που είναι στην έδρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και για τον κόσμο μας, τον οποίο θέλουμε να χαροποιήσουμε, προσφέροντας του καλό θέαμα και νίκες».

-Μίλησες για τον κόσμο, θα ήθελες να του στείλεις ένα μήνυμα;

«Θέλω αρχικά να τον ευχαριστήσω που ήρθε και μας στήριξε και στην Τρίπολη και εν συνεχεία να πω στους οπαδούς μας να είναι κοντά και οι νίκες θα έρθουν και ο Παναιτωλικός θα ανέβει».



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα