Οικονόμου: «Από την αρχή υπήρχε πρόβλημα με τον Γαλανό»

Οικονόμου: «Από την αρχή υπήρχε πρόβλημα με τον Γαλανό»

Gazzetta team
Οικονόμου: «Από την αρχή υπήρχε πρόβλημα με τον Γαλανό»

bet365

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Τάσος Οικονόμου μίλησε για τα προβλήματα στη συνεργασία με τον Γιώργο Γαλανό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Για το τι έγινε με τον κ. Γαλανό

«Η συνεργασία με τον κ. Γαλανό ξεκίνησε πριν από έναν μήνα. Στη διάρκεια αυτής είχαμε δείξει μία ανοχή, όμως δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα που επιλέξαμε να μην τα βγάλουμε προς τα έξω. Δεν ήταν αγωνιστικά, ήταν οικονομικής φύσεως και έπρεπε κάποια χρήματα να μπουν στο ταμείο της ομάδας. Έβαζε χρήματα χωρίς νόμιμα παραστατικά. Έκανε κάποια έξοδα χωρίς παραστατικά. Έκανε κάποια άλλα που έκοβε στην εταιρεία σεκιούριτι που έχει. Επίσης, με διάφορες δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς δημιουργούσαν πρόβλημα στο πρόσωπό μου και ολόκληρου του ΑΣ. Δεν μπορώ να απαριθμήσω όλα όσα έχουν γίνει».

Για το αν είναι οριστική αποχώρησή του:

«Ο προηγούμενος από μένα πρόεδρος του Εραχιτέχνη ήταν ο κ. Παπαγεωργίου και ο κ. Γαλανός είχε ζητήσει την παραίτησή του. Ανέλαβα εγώ και χθες ζήτησε και τη δική μου αποβολή. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί πλέον αυτή η συνεργασία. Από την αρχή υπήρχε πρόβλημα».

Για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου

«Η ομάδα ξεκίνησε ένα πινγκ-πονγκ για το πού θα παίξει στη Β’ ή στη Γ’ Εθνική. Έχουμε ένα όνομα μεγαλύτερο από αυτό της κατηγορίας. Υπάρχουν έσοδα, όπως και η συμφωνία από το συνδρομητικό κανάλι, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν και δεν θα ήθελα να αναφέρω κάποιο όνομα. Όταν το θελήσουν, θα το κάνουν οι ίδιο. Έχουμε και την πίστη ανά εβδομάδα κάποια ποσά. Είναι πεντακάθαρος ο Άρης αυτή τη στιγμή. Όπως τα έχουμε βάλει κάτω, θα χρειαστούμε κάποια χρήματα για τους συγκεκριμένους ανθρώπους».

Για το αγωνιστικό κομμάτι:

«Έχουμε το περσινό παράδειγμα της ΑΕΚ, στο οποίο ήταν στην ίδια κατάσταση που είναι φέτος ο Άρης. Έκανε και εκείνη κάποιες ήττες στην αρχή. Είχε τα σκαμπανεβάσματά της. Θα περάσουμε και εμείς ίδιες καταστάσεις. Τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή δεν είναι αποθαρρυντικά και δεν εφησυχάζουμε. Δεν απαξιώνουμε το έργο του προπονητή και των παικτών. Θα περιμένουμε ένα διάστημα, πιστεύοντας ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Για το θέμα του προπονητή, Δημήτρη Καλαϊτζίδη:

«Δέχθηκε να μείνει, όπως και κάποιοι παίκτες, στη Γ’ Εθνική. Έχει συμβόλαιο με τον ΑΣ και στηρίζουμε τον προπονητή και τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Αγωνιστικά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα