Ο νόμος του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ

Ο νόμος του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο νόμος του Αναστασιάδη στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο απόλυτος... άρχων στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και στην περίπτωση του αποκλεισμού του Δημήτρη Παπαδόπουλου, το έδειξε για μία ακόμα φορά.

Αν φημίζεται για κάτι ο τεχνικός του Δικεφάλου, αυτό είναι η πειθαρχία που χαρακτηρίζει τις ομάδες στις οποίες έχει βρεθεί. Ο φετινός ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση κι ο Αναστασιάδης φρόντισε να το καταστήσει σαφές με το καλημέρα.

Συγκεκριμένα πριν από το παιχνίδι με τη Ζίμπρου στο Κισινάου, ο έμπειρος τεχνικός δεν δίστασε να ταξιδέψει στη Μολδαβίας χωρίς του δύο βασικούς του στόπερ, τους Τζαβέλλα και Βίτορ, αφού αμφότεροι είχαν υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Το περιστατικό με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ήταν το δεύτερο στο πρώτο κιόλας δίμηνο της σεζόν. Έπειτα τον διαπληκτισμό που είχε ο 33χρονος φορ (χθες είχε γενέθλια) με τον Ποζατζίδη, ο Αναστασιάδης τον “έκοψε” από το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο, παρά την απουσία και του Αθανασιάδη, δείχνοντας ότι δεν... καταλαβαίνει από ονόματα, ούτε φυσικά από τις αγωνιστικές ανάγκες που μπορεί να υπάρχουν τη δεδομένη στιγμή στην ομάδα, όταν τίθεται θέμα πειθαρχίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα