Παπαδόπουλος: «Κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι»

bet365

Μέλι έσταζε για τους παίκτες του, ο τεχνικός του Ηρακλή, που τόνισε πως η ομάδα του έκανε τέλειο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ενθουσιασμένος με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βόλου, δήλωσε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, που χαρακτήρισε καταπληκτικό το παιχνίδι του «Γηραιού», ενώ τόνισε πως υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης, ανεβάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ελληνα τεχνικού:

«Σήμερα κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι κατά την άποψή μου. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και σε μεγάλο χρονικό διάστημα στο δεύτερο μέρος. Είχαμε ρυθμό, φάσεις συνδυαστικό παιχνίδι. Ετσι όπως θέλουμε να παίζουμε και όπως θέλει ο κόσμος να βλέπει τον Ηρακλή. Μας αδικεί το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Όπως θα μας αδικούσε να δεχτούμε και γκολ από κάποια στημένη φάση. Είχαμε την καθολική υπεροχή. Όμως το λέω και πάλι θα πρέπει να τελειώνουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι. Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικούς ρόλους. Θα αφήσω τους παίκτες μου να χαρούνε για μία ημέρα. Από αύριο όμως κοιτάμε τον Τύρναβο. Υπάρχει θετική αύρα, όμως είμαστε στην αρχή. Εχουμε πολλούς νέους παίκτες. Ζητάω χάρη να μην τους «τρελάνουμε», δεν μπορούν να διαχειριστούν την δημοσιότητα».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: «Μας ανησυχεί ότι δημιουργούμε ευκαιρίες και δεν καθαρίζουμε τα παιχνίδια. Σύμπτωση που γίνεται αρκετές φορές παύει να ναι σύμπτωση. Μας προβληματίζει.

Νομίζω πως πάντα υπάρχει χρόνος και διάθεση να βελτιωθούμε σε κάθε παιχνίδι. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Ο Ρομάνο για παράδειγμα δεν είχε καλό ρυθμό και κουράστηκε στο τέλος. Μπορεί να μας δώσει πολλά παραπάνω. Οι αλλαγές μας βοηθήσανε πολύ και αυτό είναι σημαντικό. Εχουμε 30 παίκτες και τους υπολογίζω όλους».

Για το θέμα Μπαρτολίνι: «Ο Μπαρτολίνι έκανα μια συζήτηση και έχω σκοπό να τον βάλω στο Κύπελλο και στη διακοπή να κάνουμε ένα φιλικό ώστε να πάρει και άλλο χρόνο. Δεν θα το ρισκάρω παραπάνω. Είναι εντάξει, όμως θέλει βοήθεια ψυχολογικά κυρίως».

Για τον Μπάμπα: «Ο Μπάμπα θα μπει κανονικά στις προπονήσεις. Δεν έχει κάτι. Είναι ένας παίκτης που τον χρειαζόμαστε. Εχουμε ελλείψεις στον άξονα και τον χρειαζόμαστε. Χρειάζεται χρόνο, πιστεύω σε μία με δύο εβδομάδες θα είναι έτοιμος».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα