Παντελής: «Τελικός το επόμενο παιχνίδι»

Παντελής: «Τελικός το επόμενο παιχνίδι»

bet365

Οι δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον Ολυμπιακό Βόλου, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να χαρακτηρίζει τελικό το ματς με την Λάρισα.

Τα περιθώρια στενεύουν για τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Νίκος Παντελής, που μετά την ήττα από τον Ηρακλή τόνισε πως το ματς της 3ης αγωνιστικής με την Λάρισα, παίρνει μορφή τελικού.

«Για εμάς είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα. Δεν θα πω ότι έχω παράπονα από τους παίκτες, δυστυχώς όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο όψεις. Στην μία όψη μπορεί να ήμασταν φιλότιμοι αλλά στην δημιουργία παιχνιδιού υστερήσαμε.

Όταν έχουμε την μπάλα ενώ έχουμε την διάθεση ποτέ δεν κάνουμε αυτά που πρέπει. Σε μία στιγμή αδράνειας δεχθήκαμε το γκολ από τον Περόνε. Στο τελευταίο 20λεπτο υπήρξε ένα άναρχο παιχνίδι και δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Δεν γίναμε σχεδόν ποτέ επικίνδυνοι για τον Ηρακλή. Παρόλα αυτά η ομάδα συνεχίζει να έχει υψηλούς στόχους και το επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι τελικό. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ηρακλή».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα