Αλέγκρι: «Σεβασμός στον Ολυμπιακό!» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Αλέγκρι: «Σεβασμός στον Ολυμπιακό!» (vid)

bet365

Ο Αλέγκρι τόνισε ότι η ομάδα του θα σεβαστεί τον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι... μπάλα δεν παίζουν οι οπαδοί, αλλά οι παίκτες! Μπουφόν: «Αξίζει να είναι στο τοπ της Ευρώπης ο Ολυμπιακός».

Ο Αλέγκρι αποκάλυψε τους επτά από τους έντεκα που θα βάλει με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε τον μεγάλο σεβασμό που έχει προς τον αυριανό αντίπαλο της Γιουβέντους και διευκρίνισε πως οι πρωταγωνιστές ακόμα και σε μία καυτή έδρα όπως το Καραϊσκάκη είναι οι παίκτες και όχι οι οπαδοί. Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της Γιουβέντους είπε για:

Τις επιλογές του στην ενδεκάδα καθώς και τον Γιορέντε και τον Πίρλο: "Και οι 18 που ήρθαν εδώ είναι καλά. Είναι σίγουρο για 4 αμυντικούς (σ.σ. Κιελίνι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα και Λιχτστάινερ), για τον Τέβες και για τον Βιδάλ. Είναι και ο Μπουφόν. Για τις άλλες επιλογές θα δούμε".

Τον Πογκμπά: "Δεν έχω ακόμα αποφασίσει για το εάν θα αγωνιστεί ή όχι".

Τον Βιδάλ: "Είναι πιο καλά. Η φυσική του κατάσταση έχει βελτιωθεί. Ελπίζουμε αύριο να τον δούμε ακόμα καλύτερα".

Το πως θα χαρακτήριζε τον Ολυμπιακό και το πόσο τον προβληματίζει το Καραϊσκάκη ως έδρα: "Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα με ισπανική νοοτροπία, που την έχει περάσει ο Μίτσελ. Έχουν μεγάλη ποιότητα και παίκτες όπως οι Αφελάι και Μήτρογλου και θα χρειαστεί και μεγάλη προσπάθεια και κατοχή μπάλας από εμάς αύριο".

Την κρισιμότητα του αγώνα με τον Ολυμπιακό: "Δεν είναι αποφασιστικής σημασίας αλλά είναι σίγουρα σημαντικό παιχνίδι. Στην συνέχεια έχουμε τον αγώνα στο Τορίνο άρα θα πρέπει να πάρουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε".

Το εάν είδε στην ομάδα επιθυμία να "σβήσει" την μνήμη της Κωνσταντινούπολης: "Πρέπει να έχουμε ισχυρά κίνητρα. Αύριο δεν υπάρχει περιθώριο λάθους".

Το κατά πόσον είναι αδύναμο σημείο της Γιουβέντους να βάζει πρώτος γκολ ο αντίπαλος και την προτίμηση του Ολυμπιακού για Μοράτα αντί Γιορέντε. "Έχει συμβεί να έχουμε προηγηθεί αλλά και να έχουμε δεχθεί γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να μην ισοφαριστείς όταν βάλεις γκολ ή να κρατήσεις γενικότερα το σκορ. Για τον Μοράτα είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές. Αύριο θα αποφασιστεί το εάν θα παίξει ή όχι. Φέτος έχει μείνει κάπως πίσω λόγω ενός τραυματισμού".

Την έδρα και την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: "Είμαι σίγουρος πως θα βρούμε μία πολύ θερμή ατμόσφαιρα. Στο γήπεδο δεν μπαίνουν οι φίλαθλοι όμως. Μπαίνουν οι παίκτες".

Τι επισήμανε ο Μπουφόν

Ο "Τζίτζι" Μπουφόν δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος κίπερ αναφέρθηκε στις δυσκολίες του αγώνα με τους Πειραιώτες, το Τσάμπιονς Λιγκ γενικότερα και το συμβόλαιό του και το μέλλον του. Αναλυτικότερα είπε για:

Την τελευταία νίκη με Σέλτικ και το εάν έχει συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του: "Όσον αφορά στις εκτός έδρας νίκες λείπουν καιρό. Όμως έχουμε παίξει μόνο 4 ματς εκτός. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς αύριο. Θα πρέπει να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε να είμαστε στους κορυφαίους της Ευρώπης. Όχι δεν έχω μιλήσει για το συμβόλαιό μου όμως είναι κάτι που συζητιέται και θα το δούμε σύντομα".

Το εάν ενόχλησαν οι δηλώσεις του Ντε Σάνκτις: "Δεν μας ενόχλησαν καθόλου. Η άποψη του καθενός είναι σεβαστή. Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τότε και δεν τις θυμάμαι καν και υπάρχουν παιχνίδια σημαντικά όπως το αυριανό".

Το ότι η Γιουβέντους δεν είναι όπως παλιά και δεν φοβίζει τόσο ο έμπειρος κίπερ -που αναφέρθηκε πριν στην ενότητα της ομάδας σε όλους τους τομείς- αναφέρει ότι "ούτε ο Ολυμπιακός δεν είναι πια ο ίδιος. Για την ομάδα μας δεν χωρούν συγκρίσεις. Και το ποδόσφαιρο άλλαξε και εμείς. Η ομάδα μας έχει τεράστιες δυνατότητες που δεν έχουν φανεί ακόμα. Είμαι αισιόδοξος για την ομάδα".

Τον ίδιο και την αξία του, τον Ρομπέρτο και την έδρα του Καραϊσκάκη: "Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Η αυριανή αναμέτρηση θα είναι δύσκολη για εμάς. Ο κόσμος αύριο θα είναι πολύ θερμός. Θα προσπαθήσει να μας... κλονίσει. Οι παίκτες είναι πάντα πρωταγωνιστές. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούε παίκτες. Ξέχωρα από το στάδιο ο Ολυμπιακός αξίζει να είναι στους τοπ συλλόγους της Ευρώπης".

Το ματς με την Ατλέτικο και τις δηλώσεις του περί πιο μεγάλης... τόλμης από την ομάδα του: "Είναι μία δήλωση που έκανα εν θερμώ. Είχα επηρεαστεί από τα σχόλια. Μέσα στο γήπεδο εκείνο το βράδυ είχα δει προσωπικότητα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και προκαλέσαμε κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις. Εάν αναλύσουμε τον αγώνα θα δούμε πως η Γιουβέντους στάθηκε πολύ καλά".

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα