Δώνης: «Με αυτοπεποίθηση για τη νίκη»

Δώνης: «Με αυτοπεποίθηση για τη νίκη»

bet365

Ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις του σεβάστηκε την Παρί, ωστόσο υποστήριξε πως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παίξει με αυτοπεποίθηση για να κάνει την υπέρβαση.

«Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μία σπουδαία ομάδα, μία ομάδα που έχει στόχο να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, κι αυτό τα λέει όλα. Η Παρί έχει καλό σύνολο και σπουδαίους παίκτες. Η δική μας ομάδα έχει στόχο σε κάθε παιχνίδι να είναι ανταγωνιστική και να προσπαθεί να έχει βαθμολογικό κέρδος. Είναι ένα ματς στην έδρα μας, σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά θα πρέπει να δείξουμε τη δυναμική μας. Θα πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε για το βαθμολογικό όφελος» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ.

Για τις απουσίες της ομάδας, ο Δώνης υποστήριξε: «Ο Μοράις είχε έναν εντελώς επιπόλαιο τραυματισμός. Είναι πολύ μεγάλη απώλεια ο Αλωνεύτης όχι σε σύγκριση με όποιον τον αντικαταστήσει αλλά γιατί είναι ο πιο γρήγορος παίκτης και τον χρειαζόμαστε σε τέτοια ματς που ψάχνουμε το αντοιχτό γήπεδο. Ο Ντε Βινσέντι τις τελευταίες 3 εβδομάδες έχει χάσει 16 μέρες προπονήσεις». Οσο για την Παρί, ο Ελληνας τεχνικός είπε: «Χωρίς Ζλάταν και Λαβέτσι κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Και ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες που είναι από τις πιο πλούσιες στον κόσμο, έχουν στο ρόστερ τους παίκτες να αντικαταστήσουν οποιαδήποτε απώλεια και πολύ εύκολα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα