Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ρόμπερτ Μακ έχει ένα αιμάτωμα στον δεξί τετρακέφαλο και το επόμενο διήμερο θα φανεί αν θα μπορέσει να τεθεί στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη. Ενώ οι Κλάους και Παπαδόπουλος γυμνάστηκαν κανονικά με την υπόλοιποι ομάδα.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ρόμπερτ Μακ έδειξε πως ο Σλοβάκος έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο από γονατιά που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ αισθανόταν ενοχλήσεις σήμερα και έκανε θεραπεία. Η κατάσταση του διεθνή Σλοβάκου θα αξιολογηθεί τις επόμενες δύο μέρες οπότε και θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα με την Φιορεντίνα.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος προπονήθηκε σήμερα κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, μετά το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Ο έμπειρος επιθετικός θα είναι στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού για το ματς της Πέμπτης. Στα ευχάριστα και η συμμετοχή του Στέφανου Αθανασιάδη, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και τις ασκήσεις με μπάλα δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους.

Η προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στον αγώνα της Κυριακής ακολούθησαν δικό τους πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι δούλεψαν σε τεχνική και τακτική.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα